Deputatul PNL Pavel Popescu recunoaste: „Da, sunt cel care a facut celebra poza de ieri. Nu eu am dat poza presei”

politica

Deputatul PNL Pavel Popescu recunoaste ca el a facut fotografia umilitoare in care Ludovic Orban apare stand singur pe un rand de scaune, insa sustine ca nu el a furnizat presei aceasta imagine.

„Sunt lucruri din interiorul unui partid care se pot spune si lucruri care nu se pot spune. Ce va pot spune?

1. Da, sunt cel care a facut celebra poza de ieri, de pe scena din Cluj.
2. Nu a existat vreo regie sau vreun plan malefic al echipei noastre de atragere a presedintelui partidului in vreun soi de cursa.
3. Am facut o poza salii care aplauda echipa din picioare intr-o atmosfera specifica unui congres de partid. Nu am fost singurul care a facut poze. Nu inteleg de ce atata agitatie.
4. Poza surprinde sala si evident ca il surprinde pe presedintele Orban in mijlocul randului, acolo unde sta mereu presedintele partidului. Desi a fost invitat public in ultimele saptamani, presedintele nu a urcat ieri pe scena in marea echipa a PNL.
5. E normal ca in primul rand, in promixitatea presedintelui, sa stea gazdele, premierul, secretarul partidului, prim-vicii si vicepresedintii. Toti acestia au urcat pe scena alaturi de Florin Citu pentru ca toti fac parte din echipa lui.
6. Nu voi comenta mai mult acest episod pentru ca nu e cazul. Indiferent de cat de mult vor influenta alegerile interne ale PNL viata romanilor nu cred ca ei sunt interesati de astfel de discutii penibile din interiorul PNL. Ei sunt interesati de ce face guvernul pentru ei. Si suntem aici sa va spunem, in fiecare zi.
7. Nu eu am dat poza presei.

Ce nu va pot spune?

1. Oricat m-ar/ne-ar afecta, nu va pot spune cine plateste campaniile de denigrare a unor colegi din echipa care isi doresc asumat o reforma reala a PNL, cat si una a statului roman.
2. Nu va pot spune cat de mult ne vor afecta mai tarziu, aceste campanii murdare din interiorul partidului facute de cei care urasc din suflet ideea de reforma. Pentru ca asta implica sacrificiu si politica facuta pentru semeni, nu pentru interesele proprii.

Subiect inchis”, a scris Popescu pe Facebook.

In decembrie 2020, chiar inainte de alegerile parlamentare, Popescu avea o cu totul alta parere despre Ludovic Orban.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, ii acuza pe sustinatorii lui Florin Citu ca i-au intins o capcana la Cluj astfel incat sa fie fotografiat singur in primul rand de scaune.

O fotografie in care Orban apare stand singur pe primul rand de scaune din Sala de Cultura de la Cluj, la alegerile interne din PNL Cluj, a devenit virala in week-end. In timp ce Orban era singur pe scaun, Florin Citu era inconjurat pe scena de peste 30 de lideri ai partidului.

Orban a declarat, luni, ca totul a fost o „regie”, pusa la cale de sustinatorii lui Citu. Fotografia a fost facut de deputatul PNL Pavel Popescu.

„Aia e o fotografie facuta de Pavel Popescu. Asta e parerea mea, dupa cum arata zona din care e fotografiata, iar eu eram acolo pentru ca, pe scaune, a fost o distributie… in stanga mea era Boc, in dreapta mea era Busoi si asa mai departe. Primul si al doilea rand erau pline. Cei care erau cu mine, Siegfried Muresan, Adrian Oros, Violeta Alexandru, Nelu Turc s.a.md., erau imprastiati prin alte zone. Nu li s-a dat loc langa mine. De altfel, nici nu i s-a cuvantul lui Turc, presedintele PNL Bistrita”, a declarat Orban pentru Bugetul.

„Deci, considerati ca totul a fost regizat”, i-a spus jurnalistul lui Orban.

„Evident ca acolo a fost o regie! Dar asta e, daca ei asa au considerat ca trebuie sa se poarte cu presedintele partidului, ce sa mai comentez?”, a mai spus Orban.

>Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a trezit singur pe primul rand de scaune de la sedinta de alegeri a PNL Cluj dupa ce Florin Citu si-a chemat sustinatorii alaturi de el pe scena.

Sedinta liberalilor clujeni a avut loc la Casa de Cultura. La sfarsitul discursului sau, Citu i-a chemat pe scena pe liderii liberali care il sustin pentru functia de presedinte, primari si sefi de filiale. Peste 30 de liberali de frunte ay venit rand pe rand langa Citu. Orban s-a trezit ca a ramas singur pe primul rand de scaune.

„Astazi este momentul sa va arat de unde am inceput si cat am construit”, a spus Citu.

Liderii PNL care au urcat pe scena alaturi de Florin Citu sunt: Emil Boc – primarul municipiului Cluj-Napoca, Daniel Buda – presedinte PNL Cluj, Rares Bogdan – prim-vicepresedinte PNL, Secretar General PNL – Robert Sighiartau, Vicepresedinte PNL – Cristian Busoi, presedintele CJ Suceava – Gheorghe Flutur, presedinte PNL Ilfov – Hubert Thuma, Raluca Turcan – presedinte PNL Sibiu, Virgil Popescu, presedinte PNL Mehedinti, Lucian Bode, presedinte PNL Salaj, Sorin Cimpeanu – Ministrul Educatiei, Ionel Bogdan, presedinte PNL Maramures, Nelu Tataru, presedinte PNL Vaslui, Claudiu Nastase, secretar general PNL Bacau, Liviu Bratescu, prim-vicepresedinte PNL Iasi, Alin Nica, presedinte PNL Timis, Alina Gorghiu – senator, Eugen Tapu Nazare, prim-vicepresedinte PNL Neamt, Dan Vilceanu – presedinte Gorj, Adrian Cozma – deputat Satu-Mare, Costel Soptica, presedinte PNL Botosani, Lucian Heius – prim-vicepresedinte PNL Hunedoara, Liviu Voiculescu – presedinte PNL Olt, Ciprian Dobre – Mures, Ion Dumitrel – presedinte CJ Alba, Dragos Soare – presedinte PNL Ialomita, Mara Mares – presedinte TNL, Valentin Stefan, vicepresedinte Sector 1, Monica Anisie, presedinte Sector 2, Pavel Popescu, presedinte Sector 4, Ciprian Ciucu – primar si presedinte Sector 6, Stelian Bujduveanu – viceprimar muncipiul Bucuresti.

Ludovic Orban a urcat pe scena dupa Florin Citu si a afirmat ca partidul este mult mai mare decat numarul celor prezenti pe scena.

„Salut evenimentul de prezentare a echipei candidatului lui Florin Citu. Toti sunt colegii mei, ii apreciez, am colaborat foarte bine cu ei, dar ii spun lui Florin Citu si echipei domnului Florin Citu ca PNL este mult, mult, mult mai mare decat cei care au fost prezenti pe scena, ca PNL are capacitatea de a lua decizii, pentru ca la baza PNL au stat membri cu coloana vertebrala, membri de caracter, care au dus toate bataliile importante, care au participat la toate victoriile partidului si care, pana la urma, sunt cei care vor decide viitorul PNL.

Eu am incredere in membrii PNL si intotdeauna adevarata mea echipa si adevarata mea familie au fost membrii PNL”, a afirmat Ludovic Orban.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: