politica

Deputatul PSD Daniel Ghita ii da cu flit lui Ciolacu, a refuzat sa intre in Comisia de Sport: „Ma voi ocupa de problemele de mediu si de drepturile omului”

Deputatul PSD Daniel Ghita anunta ca a refuzat sa faca parte din Comisia de Sport a Parlamentului, asa cum i-a cerut Marcel Ciolacu inainte de alegeri. Ghita sustine ca se va ocupa de problemele de mediu și de drepturile omului.

„Am refuzat comisia de sport, pentru că am promis votanților mei, că ma voi ocupa de problemele de mediu și de drepturile omului. Motivul pentru care am intrat în politică a fost: să opresc exportul de bușteni și taierea ilegala a pădurilor din România. Importul gunoaielor din UE, dar și sa apar drepturile omului, care sunt atât de des încălcate la noi în țară!

În sport am luptat ca banii să ajungă direct la sportivi, nu la niste șmecheri în buzunare. Gale de kickboxing pe bani publici, pentru campanii electorale. Banii nu ajung la sportivi. Unii sportivi lupta pe sume derizorii, iar consiliile judetene plătesc 250.000 lei, că anumite persoane să își umple buzunarele din banii publici. Am luptat sa separ ‘chilotareala’  de sportul adevarat.

Sportivii noștri nu sunt susținuți deloc! Când am abordat aceasta tema în public, am deranjat multa lume. Din păcate nu se dorește schimbarea acestor lucruri, unde niste șmecheri castiga sume exorbitante… iar sportivii mor de foame și ajung bodyguarzi, în loc să urce pe culmile glorii în competițîi naționale și internaționale. Avem multe talente”, a scris Ghita pe Facebook.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat inainte de alegeri, raspunzand unei intrebari legate de declaratiile scandaloare ale lui Daniel Ghita privind masca de protestie si masurile anti-coronavirus, ca acesta are dreptul la opinie si este „un sportiv respectat”.

„Sa stiti ca Parlamentul trebuie sa reprezinte pe toata lumea. Eu nu stiu ce problema are domnul Ghita, eu nu am auzit lucruri… Are un drept la opinie? Noi ne strangem in Parlament sa gandim cu totii la fel? Nu divergentele duc la progres? Daca am gandi cu totii la fel nu cumva ne-am plictisi?

Sunt ferm convins ca sunt zeci de mii de romani care au parerea domnului Ghita. E adevarat ca majoritatea au parerea domnului Rafila sau a domnului profesor Cercel. Dar toata lumea trebuie sa se regaseasca in Parlament. Ce facem, ii alegem numai pe cei care gandesc numai ca noi sa ne reprezinte? Mi se pare o abordare gresita. Domnul Ghita e un sportiv respectat, avem comisie specializata. Cu sportul o ducem asa bine in Romania? Vi se pare ca se misca lucrurile in sport in momentul acesta?”, a spus Ciolacu la B1 Tv, intrebat cum o sa stea in aceeasi banca in Parlament Alexandru Rafila si luptatorul Daniel Ghita.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja
Tags: daniel ghita

Recent Posts

Nicusor Dan continua sa o ignore pe Firea: „Eu concurez direct cu Piedone, nu se va retrage”. Cum explica succesul lui Piedone in randul bucurestenilor

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat intr-un interviu pentru Prima TV ca sunt doua explicatii…

O oră ago

Conflict intre romi si militari ucraineni in Transcarpatia. Cand militarii au deschis focul, agresorii au luat-o imediat la fuga – Video

Joi noapte a avut loc o ciocnire intre romi si militari ucraineni in regiunea Transcarpatia…

2 ore ago

Surse palestiniene: Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta propunerea israeliana privind incetarea focului si eliberarea ostaticilor

Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta ultima propunere israeliana privind incetarea focului si…

3 ore ago

Nicusor Dan locuieste cu chirie in Bucuresti. Sotia, din Vaslui, vrea sa aiba casa lor, insa „n-am avut nici bani, nici timp sa cautam o casa”

Primarul general Nicusor Dan, care locuieste cu chirie in Bucuresti, sustine ca nu are ca…

O oră ago

Locuri de lux pe zborurile de linie. Capsula cu 2 locuri pentru „o priveliste captivanta asupra mediului extern al aeronavei in timpul zborului”

O firma privata de inginerie aerospatiala, Windspeed Technologies, a proiectat o capsula de sticla, cu…

2 ore ago