Deputatul PSD Diana Tusa si Iosif Buble, in parc in plina epidemie: „Ca soparlele la soare”. Val de reactii dure: „Inconstienti criminali, asta sunt astia!”

politica

Deputatul PSD Diana Tusa, sefa a departamentului de Comunicare al PSD, a iesit impreuna cu sotul ei si cu copilul in parc, in timp ce autoritatile faceau apel catre cetateni sa ramana in case. Sotul ei este Iosif Buble, patronul site-ului stiripesurse.ro.

„Ca soparlele ala soare”, a scris Tusa pe Facebook, in plina epidemie de coronavirus.

„Balabusta asta e deputat in Parlamentul Romaniei, iar patibularul ala de sot este proprietarul unui site de fake-news in care baga bani publici milfovoaica, primari de sector, partide (atat pesedeaua cat si peleu’), baroni locali, baroni din sanatate, cam toti praduitorii astia care au nevoie de protectie media.

Una e sa iesi sa-ti cumperi ce-ti trebuie sau, pana la urma, sa te plimbi un sfert de ceas in jurul blocului, departe de lume, si cu totul alta e sa te duci cu copilu’ in parc si sa-ti mai pui si poza pe fesbuc. Inconstienti criminali, asta sint astia!”, a reactionat jurnalistul Ovidiu Vanghele pe Facebook.

Site-ul stiripesurse.ro a primit doua avertizari oficiale din partea Guvernului pentru ca a publicat stiri false in contextul epidemiei de coronavirus.

Raed Arafat, dar si primarii PSD, au lansat sambata numeroase apeluri catre populatie sa nu iasa in parcuri pentru a nu favoriza raspandirea virusului.

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a dat sambata un mesaj prin care indeamna la evitarea „la maxim” a activitatilor care nu sunt esentiale in aceasta perioada si recomanda totodata respectarea masurilor de izolare si distantare sociala.

„Mai multe persoane au sunat sa spuna ca sunt prea multi care au iesit la plimbare si la gratare, fiind vremea frumoasa. In aceasta perioada ramanerea acasa si evitarea activitatilor care pot sa va expuna si sa expuna familiile voastre este extrem de importanta”, a scris Raed Arafat pe Facebook.

El atrage atentia ca „virusul nu se vede, nu se simte si nu are gust ca sa poata fi evitat”.

„Acesta se evita numai prin masurile de izolare si distantare sociala. Evitati expunerea persoanelor varstnice din familiile dumneavoastra la acest risc printr-un comportament responsabil. Va rog mult, evitati la maxim activitatile care nu sunt esentiale in aceasta perioada!”, a adaugat seful DSU.

Mai mult despre: ,

Comentarii: