Deputatul PSD Liviu Plesoianu ii declara razboi lui Rares Bogdan. Va modifica legile astfel incat sa inchida Realitatea TV

news

Deputatul PSD Liviu Plesoianu anunta ca va modifica legea insolventei astfel incat Realitatea TV, care este de 6 ani in insolventa, sa poata fi inchisa.

„#IPOCRITUL care nu mai poate de grija tarii face emisiuni de #PROPAGANDA la o televiziune care e de 6 ANI in INSOLVENTA! #REZISTENTUL invesmantat in drapelul Romaniei ne da lectii despre cum ‘sa iubim Romania’ din platourile unei televiziuni care are datorii catre statul roman in valoare de 24 DE MILIOANE DE EURO!

Legea insolventei trebuie urgent modificata. Si va fi! Imi fac un obiectiv din asta… Dupa parerea mea, doi ani sau trei ani sunt suficienti. Dupa depasirea termenului, prin efectul legii, firma in speta trebuie sa intre in faliment, nu sa continue sa acumuleze la nesfarsit datorii catre stat! Platiti-va DATORIILE catre statul roman, #DEONTOLOGILOR!”, anunta Plesoianu pe Facebook.

Plesoianu a anuntat recent ca va candida la Presedintie. El se remarca prin atacuri constante la adresa DNA si a Laurei Codruta Kovesi.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: