Deputatul PSD Plesoianu ii catalogheaza drept „ticalosi” si „prosti” pe cei care ies duminica in strada: „Sunt colaboratori ai Noii Securitati”

politica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu are o noua iesire isterica. Inainte cu cateva de marele miting de protest din Bucuresti, el spune despre protestatari ca sunt „ticalosi” si „prosti”. Zeci de mii de oameni si-au anuntat intentia de a iesi in strada.

Iata mesajul lui Plesoianu:

„1. Kovesi e o #IMPOSTOARE. O spun fara rezerve: sa o mai sustii in conditiile in care stii ca in seara alegerilor prezidentiale se intalnea cu sefii SRI acasa la Gabriel Oprea denota fie #TICALOSIE, fie #PROSTIE!

2. Legile Justitiei actuale sunt creatia stalinistei Monica Macovei si au dus la derapaje si abuzuri intinse pe mai bine de un deceniu. Sa sustii ca nu trebuie modificate denota fie #TICALOSIE, fie #PROSTIE.

3. Aceiasi #PROPAGANDISTI ai Statului Paralel care manipulau pe vremea lui Traian Basescu manipuleaza si acum, pe vremea lui Klaus Werner Iohannis, in slujba aceluiasi Stat Paralel. Sa raspunzi la chemarile lor si sa te lasi manevrat de Noua Securitate te face un #COLABORATOR al acesteia. Ceea ce denota fie #TICALOSIE, fie #PROSTIE”, a scris Plesoianu pe Facebook.

Zeci de mii de oameni si-au anunta prezenta la un miting de protest care va avea loc duminica, incepand cu ora 18.00, in Piata Victoriei. Manifestantii vor pleca apoi in mars spre Parlament. Ei protesteaza fata de intentiile majoritatii PSD-ALDE de a macelari legile justitiei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: