Deputatul PSD Radulescu isi vrea mitraliera inapoi: „Am luat testul psihologic cu 10 plus”. Isi acuza colegii din PSD ca au uneltit cu politistii impotriva sa

politica

Deputatul PSD Catalin Radulescu isi vrea inapoi armele confiscate de politisti si permisul de port arma, relateaza Adevarul. Acuzat de nerespectarea regimului armelor si munitiilor – fapta ce ii poate aduce pana la 5 ani de inchisoare – parlamentarul sustine ca este nevinovat si ca masurile luate impotriva sa, dupa ce a anuntat ca are o mitraliera si n-ar ezita sa traga din nou cu ea, sunt abuzive.

„Am avocati care se ocupa de treaba asta. Bineinteles ca am facut demersuri in sensul asta. Am facut contestatie la suspendarea si anularea permisului, am facut testul psihologic care se cere in astfel de situatii si bineinteles ca mi-a iesit 10 plus. Asteptam termenul cand o sa mergem in instanta”, a declarat pentru ‘Jurnal de Arges‘, deputatul Radulescu.

„Daca spuneam asta in Congresul S.U.A., eram aplaudat la scena deschisa”, a mai sustinut deputatul.

„Eu stiu ca acolo, in Politia Judeteana Arges, sunt niste indivizi, dar asta o sa descoperiti in viitor, pentru ca lucrez la treaba asta, care, in angrenaj cu oameni din partidul meu, au incercat sa ma scoata pe mine din viata politica si au contribuit la multe chestiuni pe care o sa le aflati in perioada urmatoare, fiindca oamenii au inceput sa vorbeasca, si pe chestia asta mi-au facut aceasta suspensare a armelor – una de vanatoare si una de panoplie”, a mai declarat Catalin Radulescu pentru Jurnal de Arges.

Reamintim ca in luna martie a acestui an, parlamentarul declara pentru „Adevarul” ca detine un AKM si ca „daca ma apuca vreo nebunie, pot sa ies sa trag unde vreau eu… E riscul meu si hotararea mea!”, afirma Radulescu, dupa ce anterior isi manifestase nemultumirea fata de protestatarii #rezist din Piata Victoriei, afirmand ca acestia ar trebui alungati cu tunuri cu apa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: