Deputatul PSD „Saorma”, impus cu ajutorul PNL presedinte al Comisiei de Munca. Ciolacu a promis ca nu-l mai baga in Parlament dupa scandalul din saormerie

politica

Deputatul PSD Adrian Solomon a fost impus presedinte al Comisiei de Munca fiind astfel inlocuita Oana Toiu de la USR. Solomon, care a provocat in 2020 un mare scabdal intr-o saormerie din Bucuresti pentru ca i s-a cerut sa poarte masca, a fost impus presedinte cu ajutorul PNL-istilor din comisie.

Solomon a fost impus presedinte al comisiei pe 25 noiembrie.

„Voi pune toata energia in sprijinirea guvernului din noua calitate de presedinte al comisiei de munca din Camera Deputatilor incepand de astazi 25 nov. 2021″, a anuntat Adrian Solomon.

Adrian Solomon a provocat un scandal urias intr-o saormerie in Bucuresti, in 2020, pentru ca a refuzat sa poarte masca de protectie.

Citeste si: Perechea lui Sosoaca. Solomon-Saorma s-a intors in Parlament si refuza sa poarte masca de protectie

Marcel Ciolacu a promis atunci ca Solomon nu se va mai regasi pe listele electorale ale PSD. La fel ca in cazul Tudorache, Ciolacu nu s-a tinut de cuvant.

„Este nescuzabil. Am avut o discutie cu colegii mei. Daca ma intrebati de o sanctiune in ceea ce ii priveste pe cei doi, cred ca e responsabilitatea organizatiilor din care fac parte. Am o opinie personala, azi i-am si sunat (pe cei de la restaurant – n.r.) si mi-am cerut scuze in numele meu si al colegilor mei. Mi se pare un lucru de bun simt”, a spus Ciolacu.

Citeste si: Ciolacu iar a mintit. Deputatii Saorma sunt prezenti pe listele PSD pe pozitii eligibile

Mai mult despre:

Comentarii: