Der Spiegel face PLANGERE impotriva Antena 3: „Ei nu concep ca un ziarist sa aiba valori, principii”

news

Influenta publicatiei germana Der Spiegel va sustine demersul jurnalistului german Keno Verseck, care va face plangere la CNA fata de linsajul la care l-a supus postul Antena 3.

Keno Verseck a publicat recent in Der Spiegel un articol intitulat „Diletantul”, in care sustine ca mandatul lui Klaus Iohannis este un „dezastru”. Imediat, Antena 3 l-a atacat dur, sustinand ca a fost „platit de Traian Basescu” iar articoulul sau era considerat „cel mai murdar atac al basistilor”.

Intr-un interviu acordat EVZ, Verseck anunta ca va sesiza CNA in legatira cu afirmatiile lui Mihai Gadea.

„Antena 3 nu m-a sunat si nu mi-a acordat nici un drept la replica. Ma voi adresa CNA-ului, demers sustinut si de catre SPIEGEL. Ma voi adresa CNA-ului si in ceea ce priveste emisiunea „Jocuri de Putere” de la Realitatea TV: si de acolo nimeni nu m-a sunat, nimeni nu m-a contactat. Sunt uluit si socat ca o parte a presei din Romania se ocupa in asa fel de persoana mea. Nu eu sunt important. Sunt mii de subiecte importante. Mi se pare o aberatie ca eu sa fiu subiect”, a declarat jurnalistul.

E a tinut sa spuna si care este relatia sa cu fostul presedinte.

„N-am fost, nu sunt si nu voi fi platit de Traian Basescu. Ba, am si scris foarte critic despre el. Recent, spre exemplu, am mentionat declaratiile sale xenofobe si sovine fata de refugiati. Deci, am fost platit doar de redactiile in care am lucrat si niciodata nu mi-a spus cineva ce sa scriu, si niciodata nu am fost cenzurat. Este o aberatie totala ce mi se reproseaza. Pentru o parte a presei romane este de neconceput ca un ziarist sa aiba principii, valori, o deontologie”, a mai spus jurnalistul german.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: