Derapaj la Romania TV: „Kovesi este o smechera si o golanca”. O jurnalista anunta revoltata ca a sesizat CNA-ul: „Oricat ar fi de surd si de orb, nu poate ignora la infinit”

news

Declaratii suburbune la Romania TV. Fostul deputat Gelu Visan a atacat-o incalificabil pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, pe care a numit-o „golanca”.

Revoltata, jurnalista Ramona Ursu anunta ca a sesizat CNA-ul.

„Cred ca nesimtirea si impostura jurnalistica au atins cote inimaginabile la RTV. Gelu Visan: ‘Kovesi e purtatoare ilegala de fusta. E o smechera si o golanca. Face din Romania closetul ei. Se urca pe toti si face pisu pe ei’.

Eu le fac sesizare la CNA. Si mai cred ca asta ar trebui sa facem toti cei care mai speram sa facem tara asta bine. Oricat ar fi CNA de surd si de orb, nu cred ca ne poate ignora la infinit nici institutia asta. Mai ales daca suntem mai multi cei care facem sesizari. Aveti formularul mai jos, e simpla procedura”, a scris Ramona Ursu.

Visan l-a atacat si pe presedintele Iohannis in aceeasi interventie la Romania TV: „Acesti indivizi l-au ajutat pe Iohannis sa devina presedintele Romaniei pentru a-si face ce au de facut. E un grup infractional organizat compus din Iohannis, Kovesi si Lazar. Lazar a fost promovat de Iohannis la Bucuresti pentru ca i-a pitulat dosarele de la Sibiu”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: