Descopera casa de pariuri ce ofera cele mai multe metode de depunere (P)

sport

Menirea principala a unei case de pariuri consta in oferirea cat mai multor avantaje, astfel incat sa multumeasca si cei mai pretentiosi clienti. Misiunea este una dificila insa, nu toate casele reusind sa faca asta.

Una dintre aceste pretentii este legata de modalitatile de depunere, dar si de suma minima de depus si chiar si de retras. De ce trebuie sa va intereseze doar numarul modalitatilor de depunere, nu si al celor de retragere? Pentru ca oriunde puteti retrage prin metoda de plata pe care ati folosit-o ultima data la depunere, cu exceptia Paysafecard si, uneori, cardul Mastercard.

Toate casele de pariuri pun la dispozitia clientilor cele mai populare, sau majoritatea celor mai populare metode de plata online. Ne referim aici la depunerea prin card bancar, prin portofelele virtuale Skrill si Neteller, prin transfer bancar, chiar si prin Paysafecard. Depozitele pot fi efectuate insa si prin alte metode, de cele mai multe dispunand casa de pariuri Netbet.

Exista chiar si posibilitatea de a depune cu bani cash

In total, la Netbet gasim nu mai putin de 10 metode de plata, incluzand cateva pe care le puteti intalni doar aici. Este vorba despre depozite prin VISA si Mastercard, inclusiv EntroPay (card virtual), prin cele doua portofele virtuale de care am amintit mai sus, incluzand aici Skrill 1-Tap, prin Paysafecard, insa si prin transfer bancar, respectiv transfer bancar rapid, dar si prin metoda Trustly, prin card Netbet sau cu bani cash prin sucursalele Smith&Smith.

Suma minima a unui depozit este si ea avantajoasa

Casa de pariuri Netbet nu se face remarcata insa doar prin numarul mare de metode de depozit, ci si prin multe altele. Pentru a ramane insa in aceasta zona, sa spunem ca majoritatea metodelor dispune de un depozit minim de 20 lei. Exceptie fac Trustly (80 lei), Smith&Smith (50 lei), dar si cardul Netbet, al carui depozit minim este de doar 5 lei. Da, ati citit bine, tot ce trebuie sa faceti pentru a obtine un card Netbet fiind sa efectuati un prim depozit in sucursalele Cash Card Netbet.

Spuneam mai sus insa ca numarul mare al metodelor de depozit nu reprezinta singurul avantaj avut de Netbet. Pentru a descoperi si alte puncte forte este de ajuns sa accesati site-ul Intelbet, apoi cautati recenzia casei de pariuri Netbet. Pe pagina recenziei veti descoperi informatii despre calitatea cotelor, dar si despre oferta live, respectiv cea pre-live. Tot aici intalniti 3 puncte forte, insa si 3 puncte slabe ale Netbet.

In cazul in care recenzia casei online Netbet nu va convinge sa va creati un cont, va invitam sa accesati sectiunile din partea stanga a site-ului, sectiuni in care se gasesc clasamente obiective, care cuprind toate casele de pariuri, clasamente alcatuite in functie de diverse aspecte, cum ar fi: calitatea cotelor, a ofertei live si pre-live, popularitatea lor in randul utilizatorilor Intelbet, insa si alte aspecte. Per total, Netbet se afla destul de bine pozitionata.

Revenind la pagina recenziei Netbet Romania, aici veti remarca doua butoane numite “Adauga feedback” si “Adauga o reclamatie”. Daca ati descoperit deja un punct forte si/sau unul slab al Netbet va invitam sa accesati butonul “Adauga feedback” si sa va spuneti parerea in legatura cu Netbet. Daca, in schimb, intampinati o problema legata de contul Netbet, nu ezitati sa selectati butonul “Adauga o reclamatie” si sa specificati problema cu lux de amanunte. Administratorul Intelbet va trimite apoi reclamatia unui reprezentant al acelei case. Acest format al recenziei il gasiti, de altfel, la toate casele de pariuri licentiate, nu doar la Netbee.

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: