Desi spune ca nu are bani nici de xerox, Liviu Dragnea nici nu stie ce salariu are. Ii spunem noi ce leafa ia dupa majorarea acordata de Olguta

news

Liviu Dragnea a spus ca inca nu si-a verificat cardul pentru a putea spune cu cat i-a crescut salariul in luna ianuarie.

„N-am verificat cardul. Din ce am vorbit cu doamna secretar general, din toti cei care primesc salarii de aici, se pare ca la 3% sunt mici scaderi. La 97% sunt cresteri”, a spus liderul PSD si al Camerei Deputatilor, potrivit Digi24.

Intrebat in continuare de jurnalisti de ce au aparut aceste scaderi salariale, Liviu Dragnea a declarat ca ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, va sustine astazi o conferinta de presa in care va vorbi despre aceste lucruri. Totodata, Liviu Dragnea nu a vrut sa raspunda la intrebarea reporterului Digi24 Anca Suciu legata de cresterea salariilor deputatilor cu 800 de lei si a pus capat abrupt conferintei de presa.

Conform declaratiei de avere consultata de Aktual24.ro, Liviu Dragnea a raportat anul trecut un venit lunat de 6.400 de lei. Conform informatiilor aparute ieri, deputatii sunt printre categoriile de bugetari care au salariile marite cu 800 de lei dupa aplicarea legii salarizarii realizata in mandatul Olgutei Vasilescu, colega de partid a sefului Camerei Deputatilor.

Mai reamintim ca DNA i-a blocat o treime din salariu, deci Liviu Dragnea are, legal, in fiecare luna, 4.700 de lei de cheltuit, plus toate cheltuielile de transport si mancare aisgurate, asta daca mananca la serviciu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: