Esti femeie CONDUCATOR? Afli asta dupa modul in care iti inchizi SUTIENUL

life

Ti-ai fi imaginat vreodata ca un barbat ar putea sa afle lucruri despre tine doar privind felul in care imbraci sutienul? Mai exact, daca il inchizi direct la spate sau daca il inchizi in fata si apoi il rotesti.

Paty Wood, un psiholog specializat in descifrarea limbajului corporal a stabilit cum poate fi caracterizata o femeie tocmai dupa modalitatea in care isi prinde aceasta piesa vestimentara, scrie metro.co.uk. El sustine ca exista patru tipologii distincte de femei – influenta, conducatoare, suportera si corectoare – dupa cele patru feluri de a imbraca sutienul.

Inchizi sutienul in fata si apoi il rotesti

Daca iti inchei sutienul in fata pentru a-ti fi mai usor, apoi il rotesti catre spate esti, potrivit clasificarii lui Wood, genul de femeie influenta. Iti place sa fii observata de cei din jur, sa fii apreciata si iubesti competitia. Te imbraci dupa ultima moda, arati mereu impecabil fiind o perfectionista prin definitie.

Inchizi sutienul direct la spate

Daca reusesti sa iti inchizi sutienul la spate foarte usor, fara ajutor si fara sa te uiti in oglinda, spre exemplu, esti femeia-suporter. Adica, esti adepta stilului traditional si urmezi cu sfintenie lectiile care ti-au fost date. Esti sociabila si ai multi prieteni care iti cer sfatul, dar nu iti place sub niciun chip schimbarea sau improvizatia.

Folosesti sutiene cu inchidere in fata

Daca obisnuiesti sa porti sutiene care au sistemul de inchidere in fata, esti, potrivit lui Paty Wood, genul de femeie conducator. Ai multa rabdare, nu iti place sa iti pierzi timpul si iti plac lucrurile facute cu cap. Iti este teama sa nu pierzi vreodata controlul lucrurilor.

Il inchizi si apoi il imbraci

Daca mai intai fixezi inchizatoarea sutienului si apoi il imbraci pe cap ca pe un maieu esti femeia-corector. Iti place ca lucrurile sa iti iasa bine din prima si analizezi cu atentie orice situatie dinainte de a face o miscare, tocmai pentru a nu gresi. Cu toate acestea, nu iti place sa fii in centrul atentiei celorlalti.

Foto: redbookmag.com

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: