„Destabilizarea tarii si atac la siguranta nationala”. O voce din PSD acuza dur actiunile recente ale presedintelui Liviu Dragnea

politica

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan reactioneaza dur fata de comunicatul comun al lui Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu in care cei doi s-au substituit Parlamentului Romaniei, atacand astfel declaratiile Departamentului de Stat al SUA.

„Felul in care cei doi, Dragnea si Tariceanu, au dat un comunicat in numele Parlamentului, desi extrem de grav politic si juridic, arata o gandire de vataf, de jupan care detine puterea si face ce vrea cu ea, discretionar, fara explicatii.

In realitate, cei doi sunt slujbasi cu simbrie la stat, ocupanti vremelnici ai scaunelor respective. La fel ca in PSD, Liviu Dragnea are sentimentul ca poate face orice, decide orice, singur, cu sfidarea grosolana a legilor, calcand demnitatea celorlalti in picioare, sacrificand orice, de la bunul mers al economiei, la viitorul acestei tari, doar pentru ca nu-l poate opri nimeni.

Transformarea PSD intr-o masa inerta, fara reactie la abuzurile gastii de pedisti si peremisti care parca a preluat partidul pe persoana fizica, la purtator pentru cunoscatori, poate fi vazuta ca o problema interna a social democratilor…

Capturarea si folosirea in interes strict personal a Parlamentului Romaniei pentru a ataca institutii importante ale tarii si pentru a duce razboaie inchipuite cu partenerii strategici ai Romaniei este infinit mai grav. Vorbim deja de destabilizarea tarii si de atac la siguranta nationala. Sunt convins ca vor fi reactii pe masura,” a scris Catalin Ivan pe contul sau de socializare”, a scris Catalin Ivan pe Facebook.

Presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea, au dat marti publicitatii un comunicat in care sustin ca ”Parlamentul Romaniei a luat act cu neplacuta surprindere de comunicatul emis in data de 27 noiembrie 2017 de catre Departamentul de Stat din Statele Unite ale Americii referitor la dezbaterea privind reforma Justitiei”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: