Detalii surprinzatoare despre atacatorul din Munster. Acesta avea o meserie care in niciun caz nu l-ar fi predispus la asemenea gesturi barbare

externe

Autoritatile din Germania exclud posibilitatea unui atac terorist in Munster, suspectul neavand legaturi cu nicio grupare islamista. 

Atacatorul ar fi avut probleme psihice intre anii 2014-2016, iar potrivit publicatiei Spiegel, el ar fi avut, acum ceva timp, si o incercare de sinucidere. Jens R. a lucrat ca designer, insa in ultimii ani activitatea sa profesionala s-ar fi redus drastic, scrie Suddeutsche Zeitung online.

Atacul intra in titulatura acordata de o mare parte a presei germane sub motivatia „amok“, adica atentat cauzat de o stare de furie, fara discernamant, asupra mai multor oameni, cu scopul de a distruge sau ucide, precizeaza hotnews.ro.

Politia a cercetat atat vehiculul, cat si locuinta suspectului. In furgoneta au fost gasite, pe langa arma cu care acesta s-a sinucis, un pistol airsoft si cca o duzina de articole pirotehnice.. In vehicul au mai fost identificate si cateva cabluri „suspecte“, care insa nu mai prezentau pericol. In locuinta lui Jens R. a fost gasita si o arma decorativa, mai precis un pistol mitraliera AK-47.

Oamenii legii au identificat cele doua victime ucise in incident. Este vorba de o femeie de 51 de ani si un barbat de 65 de ani, potrivit BBC News.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: