Determinare. Viscolul si frigul nu i-au intimidat pe protestatari. Mii de tineri sunt in Piata Victoriei si cer demisia Guvernului Grindeanu-Dragnea – Video

news

Peste 3.000 de oameni protesteaza, miercuri seara, in Piata Victoriei din Bucuresti, desi este viscol si foarte frig.

Protestatarii scandeaza „Hotii, hotii” si solicita demisia premierului Grindeanu.

Si in tara continua protestele.  Aproape o mie de protestatari, potrivit unor estimari oficiale, s-au strans, miercuri seara, pana la ora 20,00, in Piata Mare din centrul municipiului Sibiu, cerand demisia Guvernului, scrie Agerpres

Oamenii au venit si in aceasta seara cu steaguri, vuvuzele si pancarte cu lozinci anti-PSD si prin care cer demisia Guvernului.

La Brasov, peste 100 de persoane, numar mult redus fata de marti seara la aceeasi ora, protesteaza miercuri, in jurul orei 19,30, in fata Prefecturii, pe o vreme rece cu ninsoare.

„Foarte multa lume de partea cealalta a baricadei, dar ei nu-si dau seama ca de fapt sunt in aceeasi barca cu noi, s-au bucurat enorm pentru faptul ca pe procedura, respectiv ce a reclamat Presedintia si CSM-ul, Curtea Constitutionala a declarat ordonanta ca fiind constitutionala. Stiam si noi ca este constitutionala de la inceput. Nu conteaza daca este constitutionala ordonanta, ea este imorala”, a spus unul dintre protestatari.

La Cluj,  aproximativ 200 persoane, conform fortelor de ordine, s-au adunat, miercuri, pana la ora 19,00, in Piata Unirii din Cluj-Napoca, pentru a protesta, din nou, impotriva Guvernului Grindeanu si a PSD.

Protestatarii poarta pancarte antiguvernamentale si anti PSD, precum si steaguri tricolore.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: