Iohannis, bombardat cu mesaje pe Facebook: „RUSINE, in ciuda abjectiilor Antena 3 v-am votat”

politica

Pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis este bombardata cu sute de mesaje in care sustinatorii isi manifesta dezamagirea fata de atitudinea pe care presedintele a avut-o fata de evacuarea Antena 3.

„Aceasta abordare heirupista a ANAF mi se pare cel putin nepotrivita, daca nu discutabila”, a declarat miercuri Iohannis.

Imediat, pe pagina de Facebook a presedintelui au inceput sa curga mesajele critice.

Marian Ursu: Eu si multi ca mine sunt unul ce a votat ptr Klaus Iohannis presedinte insa dupa declaratia de azi privind televiziunile ce au aruncat cu noroi in dv ma simt un fraier..Pai cum vine asta domnule Iohannis..Respectarea legii a ajuns sa devina un abuz?Inainte de toate cei la intact sa dea banii din prejudiciu si dupa mai vb de libertatea la exprimare etc..Eu nu stiu sa le fi anulat cineva licenta de emisie celor de la mizeria 3 deci pot linistiti arunca cu rahat in continuare..Suntem dezamagiti de dv..Legea trebuie sa fie egala ptr toti!!!

Oana Gheorghiu: Azi ati dat o palma tuturor celor care, in ciuda campaniei denigratoare pe care A3 vi-o facea, s-au mobilizat sa va aduca in fruntea tarii. Azi ati dat o palma statului de drept si v-ati amestecat in punerea in executie a unei hotarari judecatoresti, azi este ziua in care ati pierdut definitiv respectul celor care au crezut ca sunteti presedintele unei Romanii a bunului simt!

Cosmin Codau: Herr Prasident, azi ati dat-o in bara, rau de tot. Ganz falsch gemacht! Suport pentru Varan si Antene, hai? Aplicarea legii se cheama pt dvs, in calitate de presedinte al Romaniei, heirupism? La doi ani dupa o sentinta judecatoreasca definitiva, doi ani in care nimeni n-a indraznit sa puna in aplicare acea sentinta? Eu unul m-am lamurit si cu dvs. Si partea proasta e ca aveam mari asteptari. Dar nu-i bai, din partea mea puteti sa va votati intre voi, oricum sunteti toti o mare FAMIGLIA.

Nicu Teodorescu: Domnule Klaus Iohannis. Am stat la coada la Londra 8 ore ca sa va votez. Dupa declaratia dvs. de astazi despre Antena 3, as mai sta la coada 8 ore ca sa NU va mai votez. Ar trebui sa va fie rusine, dar m-as mira.

Bogdan Lebada: Domnule Presedinte, este prima data cand dezamagiti cu adevarat!!! Cunosc destule cazuri de executari, si pentru niciuna nu am vazut dand „explicatii” premierul tarii si nici pe presedinte promitand ca se vor gasi solutii! Acele 60 de milioane sunt banii cetatenilor acestei tari, de care ar trebui sa se bucure…in invatamant, autostrazi, sanatate, etc., chiar si dupa un an si sase luni de la hotararea definitiva. Pacat ca ati decis sa dezamagiti acei oameni care au facut diferenta intre turul 1 si turul 2 de alegeri prezidentiale!

iohannis fb
iohannis fb2 iohannis fb3

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: