„Dezamagire imensa”. Un senator PNL este revoltat de decizia lui Iohannis de a-l accepta pe Tudose: „Nu-mi pot reveni”

politica

Senatorul PNL Daniel Fenechiu se declara profund dezamagit de decizia presedintelui Iohannis de a-l nominaliza pe Mihai Tudose ca premier. 

„Nu-mi pot reveni dupa declaratia Presedintelui Klaus Iohannis, care- dupa ce ne-a informat ca a constatat ca alianta PSD-ALDE are majoritate parlamentara, ca opozitia este faramitata si nu si-a asumat o propunere de prim-ministru si ca Romania are nevoie de stabilitate, ne-a anuntat ca il nominalizeaza pe Mihai Tudose ca prim-ministru desemnat…Mai mult, Presedintele a cerut tuturor fortelor politice sa faca procedurile parlamentare chiar saptamana asta….Nu-mi vine sa cred…

Daca Presedintele nu are un plan sau vreo informatie care ne scapa- mai exact ca Guvernul Tudose va pica la investire, cred ca Presedintele a gresit…Grav..

PS. Ma asteptam ca Presedintele sa respinga propunerea PSD si sa-I ceara lui Dragnea, in 24 de ore, o alta propunere…Sau sa forteze doua propuneri pe dreapta, cu toate riscurile- atat riscul unei incercari de suspendare, cat si riscul izbavitor al anticipatelor…E adevarat, nefacand o propunere, nici noi nu l-am ajutat…Deloc! Cu toate astea, continui sa am incredere in Presedinte!”, a scris Fenechiu pe Facebook.

Screen Shot 2017-06-26 at 22.11.56

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: