Dezbatere incinsa privind ordonantele. Lui Iordache i s-a spus in fata: „Aceasta intalnire este o farsa. Sa va dati demisia”. Reactie: „Sa te duci la SRI sa-ti iei leafa”

politica

Mihai Politeanu, reprezentant al asociatiei Initiativa Romania, i-a cerut ministrului Florin Iordache, in timpul dezbaterii publice privind ordonantele anti-justitie, sa isi prezinte demisia.

„Scopul este sa-i scapati de raspundere penala pe prietenii dumneavoastra politicieni, pe prietenii lor si pe sponsorii lor politici. E un fapt recunoscut tacit sau direct de zecii de mii de oameni, de ambasadele statelor partenere, de ONG-uri, de intreg sistemul judiciar.

Dezbaterea a fost subminata chiar de dumneavoastra in 4, 6, si 17 ianuarie, cand ati sustinut ca orice act normativ va trece prin Parlament. La o zi dupa, pe 18, ne-am trezit cu proiectele de ordonanta de urgenta. Nu sunteti un partener credibil de dialog si sunteti compromis ca Ministru al Justitiei.

Nu mai sunteti un partener credibil, sunteti compromis. Aceasta intalnire este o farsa. Exista doua solutii: sa retrageti ordonantele si sa va dati demisia”, a declarat Politeanu.

Dupa ce Mihai Politeanu si-a terminat discursul, unul dintre participantii ¬†care sustineau proiectele lui Iordache a strigat: „Sa te duci sa-ti iei leafa de la SRI”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: