Dezinformarile si manipularile de la Antena 3 si Romania TV nu raman netaxate. Zeci de branduri puternice isi retrag reclamele de la cele doua posturi

news

Dezinformarile de la Antena 3 si Romania TV in timpul protestelor #Rezist determinate de intentia guvernului de a modifica Codul penal intr-un sens favorabil penalilor de lux sunt taxate dur. Zeci de branduri puternice isi retrag reclamele de la cele doua posturi mincinoase.

Calupurile publicitare ale posturilor Antena 3 si Romania TV sunt mai sarace: 70 de branduri nu se mai regasesc la Antena 3 si 80 la Romania TV, arata i monitorizare realizata de site-ul IQads.

In perioada 30 ianuarie-2 februarie, in calupurile publicitare ale Romania TV erau aproape 100 de branduri. Intre 3 si 5 februarie, mai erau 30. La Antena 3, de la 104 branduri cu reclame in perioada 30 ianuarie – 2 februarie, mai sunt acum 25, scrie IQads.

Nu mai au spoturi, printre altii, Altex, Bergenbier, Metro, Selgros, Bergenbier, Ursus, Procter&Gamble, Sanofi, Zdrovit, Ferrero (Kinder).

Printre companiile care au ramas cu reclame la Romania TV sunt Vel Pitar, Dr. Oetker, Penny, Mezelurile Fox si Biofarm. La Antena 3 au mai ramas, printre altele, marci ale companiilor Sensi Blu, Ryanair, Biofarm, Johnson & Johnson. Detalii, dar si lista clientilor care se regasesc in continuare pe posturile Antena 3 si Romania, pe IQAds.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: