Dezvaluire, cati bani a imprumutat din strainatate Guvernul PSD-ALDE pentru a plati salarii si pensii: „Ne vom confrunta cu un nou exod de cetateni”

politica

Presedintele executiv al PMP, deputatul Eugen Tomac, sustine ca actuala crestere economica este „pe datorie”, deoarece anul acesta Executivul a facut imprumuturi de 1,5 miliarde de euro pentru plata salariilor si a pensiilor.

„PSD a demonstrat ca, in afara de a minti si a umili acest popor, nu este in stare de nimic. Iar asa cum vechiul circ nu mai poate fi vandut, au schimbat placa cu noi minciuni. PSD: Avem cea mai mare crestere economica din UE. Uita sa spuna insa ca anul acesta am imprumutat peste 1,5 miliarde de euro pentru a plati salarii si pensii. Cu alte cuvinte, crestere economica pe datorie. PSD: Avem cel mai mic pret la carburanti din UE. Prin urmare, hai sa mai impunem o suprataxa pe motorina si benzina pentru a ne alinia la preturile din Europa. Uita sa aminteasca ca avem si cel mai mic salariu pe economie din UE. In aceeasi logica, tot pentru ca avem printre cele mai mici taxe si impozite din UE, PSD urmeaza sa isi argumenteze marirea de taxe si introducerea de noi impozite, argumentand prin necesitatea de a ne alinia nivelului de taxare din alte tari ale UE. Doar suntem cetateni europeni si avem obligatii, nu doar drepturi”, a scris Tomac, pe Facebook.

Potrivit presedintelui executiv al PMP, economia tarii „va fi paralizata de aceste masuri haotice” iar romanii vor alege sa mearga in strainatate sa munceasca.

„In mod sigur, ne vom confrunta cu un nou exod de cetateni. Acestia vor alege sa plece peste hotare pentru a simti ca traiesc in UE prin salariile pe care le primesc, nu prin taxe si impozite de nivel european. In mare, strategia PSD este aceeasi. Luam de la cei care muncesc si dam celor care nu muncesc, nu gandesc, dar consuma si, cel mai important, voteaza”, a afirmat Tomac.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: