Dezvaluire de senzatie: Elon Musk a organizat o cina „anti-Biden”, la care au participat miliardari influenti, ca Peter Thiel si Rupert Murdoch

externe

Elon Musk, concediere, Tesla, femeie

Elon Musk a gazduit luna trecuta o cina „anti-Joe Biden”, cu o lista de invitati care includea unele dintre cele mai bogate si mai puternice persoane din lume. Intalnirea de elita a fost co-organizata de antreprenorul si investitorul David Sacks la conacul sau din Hollywood Hills in aprilie, scrie The Independent.

Conversatia de la cina s-a axat in mare parte pe modul de a strange bani pentru a-i invinge pe democrati, a declarat o sursa pentru publicatie.

Reuniunea a fost catalogata de Puck drept „anti-Biden”, dar nu a fost in mod specific in sprijinul fostului presedinte si presupus candidat republican, Donald Trump. De fapt, domnul Sacks a declarat ca actiunile domnului Trump de pe 6 ianuarie „l-au descalificat sa mai fie candidat la nivel national” intr-un podcast din 2021 ianuarie.

Lista de invitati i-ar fi inclus pe Peter Thiel, Rupert Murdoch, Michael Milken si Travis Kalanick. Imigratia a fost un subiect fierbinte la cina, a relatat Puck.

Musk, a doua cea mai bogata persoana din lume, a aratat un interes crescand pentru politica in ultimii ani si este adesea vazut in compania liderilor mondiali. El a impartasit in mod public o serie de opinii politice pe platforma sa de socializare X, fostul Twitter.

Musk nu a sustinut inca niciun candidat la alegerile prezidentiale din SUA din noiembrie. Miliardarul a declarat in martie ca nu intentioneaza sa faca donatii pentru campaniile domnilor Biden sau Trump. Cu toate acestea, fondatorul SpaceX a declarat ca a votat pentru Biden in 2020. In ianuarie, el a postat pe reteaua sa de socializare, X: „Nu ma vad votand pentru Biden de data aceasta”.

El a criticat in mod deschis politica de imigratie a dlui Biden si a cerut punerea sub acuzare a secretarului pentru afaceri interne, Alejandro Mayorkas, „pentru ca a incalcat in mod deliberat legea si a crescut masiv imigratia ilegala dincolo de orice precedent istoric”.

In iulie 2022,  Trump l-a atacat pe Musk ca fiind un „artist de rahat”, ceea ce l-a determinat pe miliardar sa raspunda: „Nu il urasc pe om, dar este timpul ca Trump sa isi agate palaria in cui si sa navigheze spre apus”.

Alti invitati la dineu au fost la un moment dat apropiati de Trump. Michael Milken, un finantist pe care Trump l-a gratiat, a fost prezent impreuna cu Steven Mnuchin, secretarul Trezoreriei din administratia Trump.

Au completat petrecerea magnatul media Rupert Murdoch, fost presedinte al News Corp, care detine Fox News, fostul director executiv al Uber Travis Kalanick, fost membru al consiliului consultativ economic al lui Trump, si cofondatorul PayPal si sustinator al lui Trump in 2016, Peter Thiel.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: