DEZVALUIRI: Clanul Becali-Pandele isi impune viceprimar la Bucuresti. Deja controleaza o buna parte din Consiliul General

politica

Avocatul lui Gigi Becali, Aurelian Badulescu, va fi unul dintre cei doi viceprimari ai Bucurestiului. Gigi Becali este nasul de cununie al cuplului Firea-Pandele.

Consilierul PNL Ciprian Ciucu dezvaluie care sunt taberele, centrele de putere, din Consiliul General al Capitalei. Robert Negoita si clanul Becali-Pandele controleaza cei mai multi dintre consilieri.

„As vrea sa aveti o imagine clara, sa stiti pe mana cui a incaput Bucurestiul. Maine va fi prima sedinta lucrativa a Consiliului General si cu ocazia acesta se vor alege viceprimarul si comisiile de specialitate.

Ceea ce stiti este ca acest consiliu este dominat de majoritatea PSD/ALDE. Ceea ce nu se stie (sau cel putin nu se percepe inca) sunt grupurile informale de influnta. Sunt trei astfel de tabere pesediste la care se adauga oamenii lui Tariceanu_anticoruptia_ucide.

(1) Partea leului si-a asigurat-o Robert Negoita. Da, acel Robert Negoita, cel de la Sectorul 3, el si-a impus, prin PSD, cei mai multi oameni in Consiliul General. Fostul sau citymanager de la S3, este consilierul lui Firea si el trage sforile politice. Il cheama Mitache.

(2) A doua tabara este formata din oamenii din Ilfov ai lui Gigi Becali. De fapt, ai guruparii Becali-Firea-Pandele. Cand Predoiu vorbea in campanie de Becali ma gandeam ca o zice doar sa ne sperie. Uite ca nu a fost asa, stia el ce stia. Exponentul acesei gupari este cel care va fi pus maine viceprimar din partea PSD, Aurelian Badulescu, avocatul de casa al lui Becali, dar si al familiei Firea-Pandele. Domnul acesta este si liderul consilierilor PSD.

(3) Ceilalti, mai putini, sunt sindicalisti de la regiile si companiile din subordinea Primariei/Consiliului local. Cam atat si cu dialogul social. Unii cred ca dialogul social merge bine cu partidul social. Asta daca aveam indoieli cu privire la politizarea administratiei. Nu mai aveam.

(4) ALDE o sa-l puna viceprimar pe unul Tuty Ionescu, ceva ruda cu Tariceanu, cunoscut mai ales publicului de cancan pentru nus’ce treburi lipsite de importanta”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: