Dezvaluiri, cum se regleaza conturile in PSD. Dragnea a amenintat un alt lider al PSD ca-i va fi arestat copilul: „Dvs. vorbiti de stil securistoid?”

politica

Cristian Rizea, fost lider PSD si deputat, il acuza pe Dragnea de „comportament securistoid” pentru ca l-ar fi amenintat pe un alt lider al partidului ca ii va fi arestat copilul.

Incidentul a avut loc in contextul alegerilor pentru functia de presedinte al PSD.

„Cum naiba domnule Dragnea sa dezavuati tocmai dumneavoastra ‘stilul securistoid’ ?! ( v-am citat) De cand ati devenit presedinte PSD a fost singurul ‘mod’ prin care ati condus si conduceti inca acest partid! Va aduceti cumva aminte ca in seara zilei de 21 iulie 2015 , inainte cu 1 zi de votul CEX prin care ati dobandit calitatea de presedinte interimar al PSD , cineva foarte important din conducerea PSD sa fi primit amenintari directe ca unul din copii i-ar putea fi arestat ?! Sunt sigur ca nu va aduceti aminte ..”, a scris Rizea pe Facebook.

Liviu Dragnea l-a acuzat, marti, pe presedintele Iohannis ca patroneaza un sistem „securistoid”. „Sunt aproape sigur ca si dumnealui si ceilalti acoliti sunt speriati de posibilitatea certa, de fapt, ca programul de guvernare votat de romani sa fie pus in practica si romanii sa traiasca mai bine si de faptul ca a inteles ca nu mai vrem sa perpetuam un sistem toxic pentru Romani”, a spus Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: