Dezvaluiri, de ce Ciolos a fost CENZURAT de TVR. Premierul a refuzat sa-i faca o favoare unui sef sustinut de PSD

politica

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, afirma ca interviul lui Ciolos de la „Viata Satului” nu va mai fi difuzat acum pentru ca „zic gurile rele din TVR, unuia dintre sefii obisnuiti cu sinecuri nu i-a fost aprobata candidatura la un post mult ravnit de Consul General”.

„Cred ca daca si de data aceasta societatea civila, organizatiile de media si CNA-ul nu reactioneaza, inseamna ca nu intelegem gravitatea cenzurii de care este in stare PSD”, a scris Gorghiu pe Facebook.

„TVR ramane, din pacate, prin deciziile sefilor sai fideli PSD, blocata in promiscuitate profesionala, oricat de mult ar incerca sa se spele la fata. Vine un moment cand sefimea sustinuta are de dat inapoi pentru toti anii in care administratia pesedista le-a acoperit pierderile si lipsa de profesionalism.

Acum, il cenzureaza pe Dacian Ciolos pe motiv ca este in campanie, dar il lasa pe Victor Ponta sa isi etaleze nestingherit ‘meritele’. Mai mult, Ciolos nu e candidat, nu e membru de partid, spre deosebire de Ponta care in 26 octombrie cand a fost la TVR era si una si alta.

Dublul standard al televiziunii publice are insa acum si o motivatie privata, zic gurile rele din TVR, ca unuia dintre sefii obisnuiti cu sinecuri nu i-a fost aprobata candidatura la un post mult ravnit de Consul General.

TVR ramane, in ciuda jurnalistilor care inca lucreaza acolo, televiziunea interesului personal, al interesului de grup al PSD uitand ca este sustinuta totusi din bani publici. De altfel, Dragnea voia eliminarea taxei radio-tv tocmai ca sa primeasca de la stat toata subventia si astfel sa nu mai existe nici macar o iluzie de independenta jurnalistica.

Sunt contrariata profund de tot ce se intampla, de cenzura impusa si, ce e cel mai grav, am senzatia ca nu scriu despre Romania ci despre Turcia sau Rusia. ‘Idolii’ politici ai PSD. Cred ca daca si de data aceasta societatea civila, organizatiile de media si CNA-ul nu reactioneaza, inseamna ca nu intelegem gravitatea cenzurii de care este in stare PSD”, spune Alina Gorghiu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: