Dezvaluiri despre caracterul lui Firea. Anca Alexandrescu: „O cunosc de prea multi ani si pe mine nu ma poate pacali… Am ‘beneficiat’ de ura ei si de intrigile pe care le a tesut”

politica

Anca Alexandrescu, fosta consiliera a mai multor presedinti ai PSD, a tinut sa faca dezvaluiri, marti, despre caracterul Gabrielei Firea. „Am ‘beneficiat’ de ura ei si de intrigile pe care le a tesut si cand era Ponta presedinte PSD si mai apoi pe vremea lui Dragnea!”, acuza Alexandrescu.

„Nu sunt in Romania dar urmaresc ce se intampla in tara si nu pot sa tac! Locuiesc in Voluntari si nu pot inghiti explicatiile venite de la primar ca nu stia ce se intampla de vreme ce nu misca nimic acolo fara stirea lui!

Mai mult, mi se pare dezgustator sa folosesti acest scandal sa-ti lansezi candidaturile in ‘familie’ la Primarie!

O cunosc pe Gabriela Firea de prea multi ani si pe mine nu ma poate pacali… Am ‘beneficiat’ de ura ei si de intrigile pe care le a tesut si cand era Ponta presedinte PSD si mai apoi pe vremea lui Dragnea!

Cum o cunosc si pe celebra sa consiliera Ligia care ii executa ordinele dand informatii pe surse impotriva colegilor de partid si din sedintele de la PSD!

Nu s-au oprit niciodata din astfel de ‘practici’! Ii deranjeaza si acum cand comentez despre ce face ‘familia’ in politica dar pe mine nu ma impresioneaza stilul lor!

Daca Ciolacu nu va avea o atitudine ferma, va veni ziua cand va regreta! Amarnic! Sa fabrici hartii in miez de noapte cu angajatii primariei oare nu e o dovada ca ai Primaria pe persoana fizica? Mars, ma!

P.S. Am auzit ca ii da in judecata pe toti cei care indraznesc sa spuna lucruri despre ei! Abia astept!”, a scris Alexandrescu pe Facebook.

Gabriela Firea (PSD) a sustinut, duminica seara, ca Stefan Godei, principalul acuzat in cazul ororilor din Voluntari, nu a fost membru PSD si ca acesta „a bagat capul in pozele” in care aparea si ea. Insa Godei a fost participat chiar si la botezul unuia dintre copiii cuplului Pandele-Firea.

„Inculpatul din acest dosar NU A FOST VREODATA membru al Partidului Social Democrat in vreo localitate din judetul Ilfov sau Bucuresti. Deci, NU AVEA CUM SA CONDUCA filiala TSD Ilfov nefiind membru de partid. Simpatizanti, voluntari sau oameni care baga capul in poza cu liderii sunt multi”, a sustinut Firea in postarea in care declara ca „toata viata mi-am dedicat-o oamenilor!”.

In investigatia publicata de  inca in ianuarie despre ororile din Voluntari, Centrul de Investigatii Media a prezentat dovezi clare ale relatiei apropiate dintre Stefan Godei si gruparea Pandele-Firea.

In 2014, intr-o postare a TSD Voluntari, Godei apare in spatele Gabrielei Firea, protejand-o de jurnalisti. El era la acea vreme vicepresedinte al TSD Voluntari.

Dupa inca un an, Godei participa la botezul fiului lui Firea si a lui Pandele, petrecere tinuta la hotelul finului lor, Robert Negoita: „Impreuna cu prietenii si colegii, cantec, joc si voie buna!”.

O alta dovada a relatiilor stranse dintre Godei si gruparea Pandele-Firea este mesajul pe care Ligia Enache l-a lasat in 2021 pe pagina de Facebook a lui Godei, cand acesta si-a aniversat ziua de nastere. Ea spunea ca Godei are o „inima buna” si ii ura sa isi indeplineasca visele.

Centrul de Investigatii Media i-a contactat atunci pe Gabriela Firea, Florentin Pandele si Robert Negoita, relatandu-le in mesaje ce a descoperit in caminele de batrani din Voluntari. Niciunul nu a raspuns.

Acum, atat Firea, cat si Pandele, sustin acum ca nu au avut cunostinta de ce se intampla in caminele de batrani.

Duminica seara, Firea a amenintat apoi ca ii va da in judecata pe toti cei care ii denigreaza numele.

”Am pregatit toate probele si vom actiona in instanta, atat eu cat si familia mea, toate acele televiziuni si publicatii care au diseminat fake news, ca sora mea a lucrat in acele azile, la fel si prietena mea, sau ca eu ar trebui sa imi dau demisia. Trebuie sa mergem in justitie, pentru ca stiti ca acum cateva luni se spunea ca deschid drumul traficului de copii din Romania, acum spun ca fac rau batranilor, apoi cine stie ce alte astfel de campanii vor mai inventa”, a amenintat Firea.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: