DEZVALUIRI despre Zoltan Teszari, mogulul din umbra care va cumpara PRO TV: „Se implica tot mai mult in politic”

news

Mai multe publicatii de specialitate anunta ca trustul RCS-RDS este pe cale de a cumpara cel mai urmarit post de televizune din Romania, PRO TV. Actionarul principal al RCS-RDS este Zoltan Teszari, un miliardar extrem de discret, despre care se stiu foarte putine lucruri.

Citeste si: Miscare SURPRIZA. PRO TV ar fi fost CUMPARAT de un mogul de presa

Pe internet se gasesc doar cateva imagini, iar informatiile sunt la fel de putine. Adevarul a publicat in urma cu doi ani cateva date, in „10 mituri si legende urbane despre Zoltan Teszari (miliardarul fara chip)”. Teszari a fost vicecampion european la judo si are o relatie apropiata cu Marius Vizer, presedintele Federatiei Internationale de Judo, prieten, la randul sau, cu presedintele rus Vladimir Putin.

Intr-un alt articol, din Capital, este citat un om de afaceri din Vestul tarii, care l-a intalnit de mai multe ori in ultima vreme pe Teszari cu ocazia unor evenimente sportive private, acesta spunand ca discretia si modestia il caracterizeaza pe milionar si in spatele usilor inchise.

Mai multe informatii apar insa recent pe o retea sociala, unde intr-un dialog in contradictoriu despre Teszari, o persoana a tinut sa-i aia apararea dezvaluind cateva aspecte din intimitatea miliardarului.  „Personal nu il cunosc dar am multi prieteni care interactioneaza cu el sau ii sunt chiar rude de aceea cred ca sunt cel mai in masura sa iti raspund”, spune aceasta.

Informatiile sunt credibile intrucat confirma alte date care nu au aparut pana acum in presa. Le publicam ca atare, fara alte comentarii.

1. E un om muncitor. E genul omului care stie meseria lui, iti poate vorbi de racorduri de cabluri mult si bine.

2. E patriot local. E mai patriot decat 90% dintre parlamentari si in orice proiect pe care il face are interesele Oradei in background. In acest sens am indraznit sa scriu punctul 1. As putea zice ca e mai patriot decat majoritatea parlamentarilor. Ba chiar patriotismul e o marca distincta a lui. Insa stiu doar de proiecte locale in care se implica nu si nationale insa as paria ca e mai patriot si isi doreste dezvoltarea Romaniei mai mult decat 90% dintre parlamentari.

3. Se implica tot mai mult in politic dar foarte din umbra. E un votant PNL (cred). Avea legaturi si cu multi apropiati ai UDMR, mai ales cu Mudura (cel care a fondat Lotus Center, decedat) dar si cu dubiosul Alexandru Kiss, momentan vice CJ Bihor pana nu il ia DNA (dar e de mentionat ca acest Kiss a fondat RCS).

4. E prieten cu Marius Vizer care are legaturi cu Rusia intr-adevar. In ce masura prietenia lor e stransa si pe ce domenii, nu stiu.

5. Are o colectie de masini scumpe (uite, informatia asta nu cred ca apare undeva in presa). E probabil singura lui extravaganta.

6. Iese in cluburi in Oradea, isi bea cafeaua pe strada Alecsandri (l-am vazut odata si l-am recunoscut) si doreste sa nu fie cunoscut. Probabil daca toata lumea l-ar recunoaste la fata viata i-ar fi mult mai stresanta.

Cum am zis, eu niciodata nu am vorbit cu el, dar am pus cap la cap mai multe informatii de la cunostinte comune. Legat de patriotismul lui local stiu ca la un moment dat s-a implicat in salvarea unui parc din Baile Felix (fara succes). Nu cred sa fi fost interese materiale la mijloc in privinta acelui parc.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: