Dezvaluiri din America. „Cea mai mare organizatie de romani” a lui Chris Terhes are zero membri

news

Chicago Romanian American News anunta ca organizatia condusa de preotul Cristian Terhes, unul dintre invitatii de casa ai postului Antena 3, are zero membri. Mai mult decata atat, Romanian Community Coalition a fost desfiintata.

„Pentru cei care se tot intreaba cine este, popa greco-catolic, Cristian Terhes, de tot apare la Antena 3 si Romania TV, vorbind impotriva protestelor celor din diaspora si cerand suspendarea presedintelui, facand asta in numele romanilor din America, si-a celei mai mari organizatii, aveti aici raspunsul!

Propagandistul Antenei 3, ascuns in sutana de preot, infiltrat in comunitatea romaneasca din California, vorbeste in numele unei coalitii fantoma, care este #suspendata legal in California. Mai mult decat atat, se pare ca in statutul ei se specifica negru pe alb ca aceasta ‘corporatie nu are niciun membru’! Cu alte cuvinte popa minte grosolan ca e presedintele la cea mai mare organizatie de romani, cand in realitate este one man show, mai ales ca la cele 3 persoane trecute in statutul initial de infiintare, Cristian Terhes, e trecut de 2 ori, cea de a treia persoana fiind o persoana pe nume Gina Dobbs”, se afirma pe pagina de Fcaebook a Chicago Romanian American News.

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: