Dezvaluiri. Ponta, comportament ISTERIC ca avocat: „S-a enervat si a dat cu roba de pereti”

politica

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, reactioneaza dur dupa ce Ponta l-a atacat josnic. Predoiu face dezvaluiri despre trecutul de avocat al fostului premier.

Predoiu sustine ca Victor Ponta s-a comportat isteric in timpul unui proces.

”Sa se duca in strada, in piata libera domnul Ponta, sa vada cine il angajeaza, ca nici paznic la un bloc nu e in stare sa fie. Vrea acum sefia Camerei Deputatilor? Ce a facut intre timp? S-a dus la Gorj sau ce?

Eu inteleg ca e o frustrare la dansul ca a ros ani de zile la usa lui Nastase, dar nu a ajuns ministru al Justitiei decat accidental pentru o scurta perioada. Asta e diferenta. Eu am fost invitat direct din mediul privat sa devin ministru al Justitiei. Eu am fost validat de munca mea in mediul privat, pana la urma asta e ceea ce conteaza. Domnul Ponta nu ar rezista nici macar o zi in mediul privat. Cat a profesat, a profesat din mila lui Sova, care ii mai arunca dosare. E grea meseria de avocat! Sa ne uitam la domnul Ponta cum dadea cu roba de pamant. S-a enervat la un proces si a dat cu roba de pereti. Asta e domnul Ponta! Pana la urma, sa te puna cineva premier nu e mare lucru, validarea profesionala e cea care conteaza”, a spus, marti, Predoiu la Adevarul Live.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: