Dezvaluiri teribile, o doctorita acuza firmele de MEDICAMENTE: „Daca nu ar muri nimeni am fi 100 de miliarde pe fata Pamantului”

news

Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgente Oftalmologice Bucuresti, a intervenit in scandalul din sistemul medical cu o serie de declaratii controversate. Aceasta a confirmat ca pe piata farmaceutica au existat medicamente care nu isi faceau efectul.

Declaratiile acesteia vin in urma afirmatiilor doctorului Catalin Cirstoveanu, seful Sectiei de Terapie Intensiva nou nascuti din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Marie Curie” din Capitala, care a declarat saptamana trecuta, intr-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, ca exista pe piata medicamente care nu-si fac efectul.

”Am vazut si eu o data, e adevarat, s-a intamplat cu niste picaturi oftalmologice antiglaucomacoase care nu aveau niciun fel de efecte. Se poate intampla lucrul acesta, exista firme, sigur ca marea majoritate nu sunt asa, dar exista si situatii de genul acesta si e tragic cand se intampla. (…)Era foarte demult, era vorba de picaturi ineficiente sau de medicamente ineficiente. Sigur ca voi confirma acest lucru, dar era foarte demult si ele au fost retrase de atunci”, a spus Monica Pop intr-un interviu pentru jurnalistii.ro.

Totodata, Pop a spus ca a si sesizat Agentia Nationala a Medicamentului cu privire la astfel de cazuri, nevrand sa nominalizeze producatorul farma.

Monica Pop a facut si o declaratie bizara pentru calitatea sa de medic: “Am fi 100 de miliarde de oameni pe fata Pamantului daca nu ar muri nimeni. Cum adica, poti sa vindeci pe toata lumea?”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: