Dezvaluiri trasnet ale unui lider PSD: „Grupul Ciolacu-Grindeanu s-a format in 2012, este o haita dornica sa acapareze PSD. Ciolacu are niste schelete grele de tot in dulap”

politica

Fostul presedinte al PSD Cluj, Liviu Alexa, sustine ca sefia PSD a fost acaparata de o „haita” din care fac parte Marcel Ciolacu si Sorin Grindeanu. „Ciolacu si Grindeanu sunt ghidonati de securisti: Ciolacu are niste schelete grele de tot in dulap”, sustine Alexa.

„De prin 2012 incoace, s-a constituit un grup de ‘prieteni’ compus din Simon (Gheorghe Simon – noul presedinte PSD Cluj), Ciolacu, Sorin Grindeanu si multi altii care au devenit in timp o haita dornica sa acapareze PSD. Sa ne spuna domnul Simon cu cine si-a petrecut Revelioanele in ultimii ani, daca nu cumva tot cu Ciolacu si Grindeanu. Inclusiv pretinsa adversitate de azi intre Marcel Ciolacu si Sorin Grindeanu trebuie privita in aceasta nota. Sorin Grindeanu nu e altceva decat Marcel Ciolacu, dar cu alti stapani.

Poate ma enervez intr-o zi si va spun si numele stapanilor pentru fiecare dintre acestia ca sa intelegeti mai bine ca ce face Sorin Grindeanu acum e doar un teatru de provincie, un teatru jucat ieftin. Ciolacu si Grindeanu sunt ghidonati de securisti: Ciolacu are niste schelete grele de tot in dulap, in timp ce Grindeanu se ascunde el in dulap, daca e sa ne aducem aminte de momentul ala penibil de la Palatul Victoria”, a declarat Alexa intr-un interviu pentru Ziar de Cluj, publicatie pe care o patroneaza.

El a spus despre noul presedinte al PSD Cluj ca „se jura tiganeste”.

„Un amanunt interesant: si la intalnirea cu mine, si la sedinta de BPJ, Simon s-a jurat tiganeste ba pe viata nepoatei, ba pe viata mamei sale. Sigur, pe mine ma amuza ca, in 2020, discursurile de genul lui Simon se duc atat de jos, de parca am fi la o taraba din Piata Ferentari, dar acesta e omul!”, a mai aratat Alexa.

Alexa a fost inlocuit de la sefia PSD Cluj dupa numai doua luni, el fiind instalat in aceasta pozitie de Viorica Dancila.

Citeste si: Ciolacu anunta ca are o relatie foarte apropiata cu premierul OUG 13: „Ne vedem in fiecare seara, mancam impreuna”

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: