Dezvaluirile Madalinei Puscalau: Cum liberalii il faceau PRAF pe Iohannis in pauzele de publicitate

news

Fosta moderatoare de la B1 TV Madalina Puscalau dezvaluie in cartea sa, „Confruntarea finala”, detalii de culise din campania electorala pentru Presedintie. Ea povesteste ce credeau de fapt liderii liberali despre candidatul Klaus Iohannis.

„Erau greseli de guvernare ale PSD, evenimente importante, la care publicul astepta o reactie din partea lui Iohannis. Reactiile intarziau sau nu mai apareau deloc. Am suspectat in acea perioada chiar un complot impotriva candidatului ACL, vreo intelegere subterana cu stanga. Sau poate pur si simplu multi din echipa ACL nu credeau in candidatul lor. Ceea ce este si mai bizar, e ca cei mai multi dintre ‘contestatarii de pauza de publicitate’ ai lui Iohannis proveneau din aripa PNL a ACL si mai putini din aripa PDL.

I-am numit ‘contestatari de pauza de publicitate’ pentru ca multi ACL-isti au practicat ridicatul in slavi a candidatului lor in timpul emisiunilor si pogorarea lui in mocirla in pauzele de publicitate. Am auzit atatea replici gen ‘nu avem nicio sansa cu candidatul Iohannis’, ‘vai, ce slab e candidatul nostru’, ‘cum o sa-l spulbere Ponta pe Iohannis’… din partea unor ACL-isti de vaza, ca ma intrebam daca masinaria de partid va trage pentru candidatul de dreapta.

In mod real pot sa numar pe degetele de la o mana oamenii care au crezut intr-adevar in Iohannis si care s-au zbatut pentru el in campania electorala”, scrie Madalina Puscalau.

Madalina Puscalau si-a dat demisia de la B1 TV la scurt timp dupa ce a moderat dezbaterea dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis.  „Confruntarea finala” a fost lansata saptamana trecuta, fiind dedicata campaniei prezidentiale.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: