Dezvaluri socante ale criminalei de la Mangalia: „Dupa ce am injunghiat-o, Alinei ii curgea sange din gura si horcaia, asa ca am incercat sa ii pun mana la gura sa nu se auda in celelalte camere”

news

crima, Mangalia, Loredana Sandulache, Alina Ciobanu, declaratii, anchetatori, filme

Ancheta in privinta crimei savarsite in urma cu cateva zile la Mangalia scoate la iveala detalii infioratoare, relevand ca ucigasa a actionat cu un sange rece incredibil pentru o adolescenta.

Loredana Sandulache, care a recunoscut deja ca ea este criminala, le-a povestit pas cu pas anchetatorilor cum si-a ucis prietena din copilarie.

„Intr-un moment de furie, intrucat Alina imi raspundea evaziv, am inceput sa tremur. Initial, am ezitat, insa dupa aceea am injunghiat-o. Mentionez ca Alina nu dormea, insa statea cu ochii inchisi si fata la perete. Nu am vrut sa o omor, insa am avut un moment in care m-am pierdut cu firea.

Dupa ce am injunghiat-o, Alinei ii curgea sange din gura si din rana facuta cu cutitul, horcaia, motiv pentru care am incercat sa ii pun mana la gura sa nu se auda in celelalte camere.

A durat aproximativ o jumatate de ora pana a decedat, timp in care m-a zgariat pe mana si pe gat si chiar si pe spate. Am stat cateva minute in afara hotelului sa imi revin si am decis sa chem un taxi, dar nu eram decisa unde sa merg.

Am gasit un taxi pe internet si taximetristul m-a intrebat in mod repetat ce am in valiza, timp in care a venit si un coleg de munca, pe nume Vali, caruia i-am zis ca plec acasa. Acesta m-a ajutat sa pun valiza in portbagajul taxiului, dupa care a plecat.

M-am urcat in taxi, in dreapta fata si i-am spus taximetristului ca vreau sa merg la bancomat si ca ulterior ma voi decide unde merg. Eu nu eram murdara pe haine, deoarece ma schimbasem in camera.

Taximetristul a observat ca am vanatai pe fata si pe gat insa eu i-am zis ca m-am lovit la munca.

Am plecat spre bancomat si taximetristul m-a dus la un bancomat BRD, din cate imi amintesc, si cred ca am scos 2.000 lei si am revenit in taxi cerandu-i taximetristului sa ma duca in Vaslui. Acesta a refuzat si a intrebat un alt coleg daca doreste sa ma duca si acesta a raspuns afirmativ solicitandu-mi pentru acest serviciu 1.500 lei.

Pana sa ne intalnim cu taximetristul care trebuia sa ma duca la Vaslui eu m-am razgandit si i-am solicitat taximetristului sa ma duca de unde m-a luat. Pe drum m-am gandit ca ar fi mai bine sa ma lase in parcul din apropiere, pe unde treceam si a fost de acord.

Probabil pentru ca paream derutata, taximetristul m-a intrebat daca are cine sa ma ia, insa la insistentele mele, acesta m-a lasat in pace. Dupa ce a oprit masina, taximetristul m-a ajutat sa dau jos valiza din portbagaj si m-a tot intrebat ce am in valiza, deoarece era foarte grea.

Intoarsa la hotel, am inceput sa fac curatenie in camera, stergand urmele de sange de pe mocheta si de pe perete si am luat lenjeria si hainele murdare de sange si le-am pus intr-un sac de plastic gen sac de pubela de culoare albastru. Acest sac l-am dus dimineata, in jurul orei 10, in tomberonul hotelului. Mentionez ca am apucat sa stau o ora in pat, dar nu am reusit sa dorm”, a mai spus fata. Tanara si-a recunoscut fapta pentru a primi o pedeapsa mai blanda, asa cum spune ca a vazut in filme.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: