Dialog intre doua vedete de la Antena 3: „Dragnea ar arunca cu rosii dupa mine daca ar putea”/”Si dupa mine”

politica

Doua prezente celebre in studiourile Antena 3, Dana Grecu si Bogdan Chirieac, sustin ca il enerveaza atat de tare pe Liviu Dragnea incat acesta ar arunca cu rosii dupa ei.

Cu toate ca Antena 3 este un post apropiat de PSD, Liviu Dragnea fiind invitat foarte des in studiourile acestui post, cei doi sustin ca seful PSD nu ii inghite deloc.

„Dragnea ar arunca cu rosii dupa mine daca ar putea”, s-a plans Dana Grecu, luni seara.

„Si dupa mine”, a adaugat repede Bogdan Chirieac.

Cei doi au acuzat ca impozitul pe venitul global, promovat de PSD, nu va putea fi aplicat ori va crea haos. Dar daca se va aplica in acest conditii vor avea de suferit in primul rand pensionarii.

Liviu Dragnea a declarat luni, la Cilieni, in judetul Olt, ca impozitul pe venitul global va fi o masura buna, ce va fi implementata intr-o perioada acceptabila si pentru cetateni si pentru anvelopa bugetara.

„Va fi o masura buna, din care toata lumea va avea de castigat, implementata intr-o perioada si intr-un calendar care sa poata fi acceptabil si de catre anvelopa bugetara, dar si de catre cetateni. Si se va iesi cu proiectul final, nu cu intentii, intr-o perioada rezonabila. Dar nu este un nou impozit, este un nou sistem de impozitare, in care oamenilor sa le ramana mai multi bani pentru a baga bani in economie si in dezvoltare”, a declarat liderul PSD.

Liviu Dragnea a adaugat ca proiectul impozitului pe venitul global „va fi comunicat cand trebuie si cum trebuie de o echipa de comunicatori”.

Presedintele PSD a vizitat luni, la Cilieni, in judetul Olt, impreuna cu ministrul Agriculturii, Petre Daea, o zona cu solarii in care legumicultorii au cultivat rosii si s-au inscris in programul de sprijin pentru tomate cultivate in spatii protejate.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: