politica

Dialog intre Nastase si Dancila: „Saptamana asta am fost la vanatoare”/”Oooh, ce frumos” – Video

Doi fosti presedinti ai PSD, Adrian Nastase si Viorica Dancila, s-au intalnit in culisele unui post de televiziune, Canal 33. Dancila s-a bucurat cand a aflat ca Nastase continua sa mearga la vanatoare.

Intrebat de Dancila ce mai face, Nastase a raspuns: „Saptamana asta am fost la vanatoare”.

„Oooh, ce frumos”, s-a entuziasmat Dancila.

@canal33romania Premiera la Canal 33! #politica #romania🇷🇴 #vioricadancila #adriannastase #premiera #canal33 #sferedeinteres #jurnaldebusiness ♬ News – AShamaluevMusic

Nastase continua sa fie un vanator pasionat, in luna mai el fiind chiar invitat de onoare la Congresul vanatorilor si pescarilor. La congres au participat si alti pesedisti de seama, precum ministrul Agriculturii de atunci, Adrian Chesnoiu, si fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache.

Si actualul presedinte al PSD, Marcel Ciolacu, a fost un vanator impatimit, insa el sustine acum ca a renuntat la acest sport.

In 2021, Ciolacu a fost intrebat despre fotografia in care apare alaturi de Omar Hayssam, condamnat pentru terorism.

„Am facut vreo infractiune? Era vreun terorist Omar Hayssam? Eu imi aduc aminte ca, atunci, mergea pe avioane cu presedintii statului. De ce nu ii sunati de fostii presedinti, pe domnul Basescu? Am explicat acea poza. Am fost la o vanatoare, am fost invitat, ca si domnul Omar Hayssam.

Poza este mult mai mare si am fost taiat doar eu. Intotdeauna la sfarsitul vanatorii se face un tablou cu vanatul si vanatorii. Nu am mai fost la vanatoare de vreo trei ani de zile. In principal, am vanat porci mistreti. Am o inclinatie mare catre porci, de obicei. Niciodata caprioare, ursi. Cu porcii am avut”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Spania se declara „jignita” de declaratiile presedintelui Argentinei si isi retrage ambasadorul de la Buenos Aires: „Cuvinte extrem de grave”

Spania a anuntat duminica rechemarea ambasadoarei sale din Argentina, dupa ce presedintele ultra-liberal argentinian, Javier…

5 ore ago

Basescu: „Romania reuseste in ultima vreme sa faca o figura de prostalaul Europei”

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat ca „Romania reuseste in ultima vreme sa faca o…

4 ore ago

Miting cu Clotilde Armand in Piata Victoriei: „Suntem multi. Marcele, suntem hotarati sa te trimitem inapoi la covrigarie”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a organizat duminica un mars pana in Piata Victoriei. Ea…

6 ore ago

Arsenal in casele unor interlopi din Rosiori de Vede: macete, topoare, sabii. 11 barbati au fost retinuti

Politistii au descoperit, duminica, in timpul unor perchezitii in locuintele unor interlopi locali un intreg…

6 ore ago

„Piedone pierde in mod cert Bucurestiul, pierde si Sectorul 5, in proportie de 90%, si iese din politica” – fost ministru PSD

Miron Mitrea, fost ministru PSD, sustine ca Cristian Popescu Piedone nu are nicio sansa sa…

7 ore ago