Dictatura bolsevica. Din nou s-a vorbit de excluderi in cadrul PSD, „Portofel” este cel mai vehement

politica

Primarul Sectorului 3 Robert Negoita a anuntat ca, in sedinta Comitetului Executiv, liderul PSD Vrancea Marian Oprisan a propus excluderea sa din partid, insa propunerea nu a fost supusa la vot.

Intrebat, duminica la Parlament, daca Marian Oprisan a propus in Comitetul Executiv excluderea sa din PSD, Robert Negoita a raspuns: „M-a propus sa ma exclud din partid. Nu s-a supus la vot. Da, ceva de genul”.

Primarul Sectorului 3 Robert Negoita a fost foarte vocal in ceea ce priveste sumele alocate administratiilor locale in proiectul de buget pentru acest an. Acesta a declarat, duminica, inainte de CEx ca de la buget au fost taiate sume enorme si mare parte din primarii nu pot suporta cheltuielile, subliniind ca prin proiectul de buget pe 2019 nu este respectat programul de guvernare, de aceea vrea ca Liviu Dragnea sa discute si cu primarii sectoarelor.

De asemenea, primarul general Gabriela Firea a transmis, sambata, o scrisoare bucurestenilor in care anunta ca prin proiectul de buget pe 2019, Primariei i se taie 25% din buget, adica 180 de milioane euro, subliniind ca este dovada ca Liviu Dragnea ii uraste pe cetateni. Firea a facut un apel la Calin Popescu Tariceanu sa nu se lase mintit de plansele colorate cu care va veni Dragnea.

Mai mult despre: ,

Comentarii: