Dictatura ca in Rusia. Jurnalist Rise Project, ridicat de politia lui Carmen Dan pentru consum de droguri

news

Jurnalistul Rise Project Mihai Munteanu, cel care a coordonat echipa care a lucrat la cel mai recent material care arata caracatita coruptiei construita de Liviu Dragnea, prin care sunt sifonati atat banii de la bugetul de stat, cat si fondurile europene, a fost ridicat de politia lui Carmen Dan pentru consum de droguri.

Incidentul s-a petrecut saptamana trecuta, pe 7 martie, exact in ziua in care Rise Project a publicat ancheta. Jurnalistul se afla in masina, cand a fost tras pe dreapta. „Un control de rutina”, au sustinut politistii, potrivit EVZ.ro.

La acest control el a fost testat daca a consumat alcool. Rezultatul a fost negativ, asa ca politistii au spsu ca au suspiciuni ca se afla sub influenta stupefiantelor, asa ca l-au dus la IML pentru prelevarea de probe de urina si sange. Testele au iesit pozitive pentru consum de marijuana.

In orice caz, faptul ca testele au iesit pozitive, nu inseamna ca Munteanu consumase marijuana si s-a urcat la volan. Substanta se elimina din organism de la o saptamana pana la o luna, in functie de metabolism.

Iata aici care sunt dezvaluirile din cea mai recenta ancheta Rise Project, coordonata de Munteanu: Cardasia penalilor nu are limite. Reteta prin care Tel Drum a furat „legal” banii Romaniei si ai UE

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: