Dictatura isi arata dintii cariati. Este obligatoriu ca linia rosie sa fie trecuta iar Dancila sa aiba parte de plangere penala

opinii

Liviu Dragnea a lansat o amenintare fara precedent in istoria recenta a democratiei noastre chinuite. Seful partidului de guvernamant a spus raspicat, cu subiect si predicat, ca nimeni in aceasta tara sa nu indrazneasca cumva sa ii faca plangere penala lui Dancila, marioneta pe care si-a instalat-o la Palatul Cotroceni.

Este grav ca seful partidului de guvernamant asmute procurorii impotriva unui jurnalist care isi face meseria dar si mai grava este tacerea generala dupa amenintarile aceluiasi individ la adresa tuturor, „persoane FIZICE” si „persoane juridice”. Nu cumva sa indrazneasca cineva sa ii faca plangere penala lui Dancila: „Sa nu fie unii tentati sa treaca peste aceasta linie rosie, fie persoane fizice sau juridice. Ma rog la Dumnezeu sa nu se intample asta. Ca sa fie bine, sa nu fie rau”.

Ce inseamna „rau”? De cand a devenit ilegal sa depui o plangere penala? De cand Dancila este deasupra legii?

Dictatura isi arata dintii cariati si nimeni nu sufla nimic. Nu trebuie cedat in fata amenintarilor altfel se va confirma ca mafiotul de Teleorman este stapanul absolut si intreg sistemul se va prabusi umil la picioarele acestuia.

Amenintarea lui Dragnea este acum o provocare pentru intreaga societate. Abia acum, dupa aceasta declaratie, este obligatoriu ca impotriva lui Dancila sa fie depusa o plangere penala. Sau mai multe, procurorii vor decide daca merg mai departe. „Linia rosie” desenata de Dragnea trebuie trecuta tocmai pentru ca a fost impusa in dispretul legii, democratiei, statului de drept si bunului-simt.

Orice cetatean, persoana fizica, are liber acces la justitie iar acest drept trebuie sa ni-l aparam. Romanii nu au devenit poporul de iobagi al lui Dragnea, caruia li se arata biciul pentru ca stapanul sa-si mentina comfortul si privilegiile.

Mai mult. Daca amenintarea lui Dragnea va trece netaxata, (da, printr-o plangere penala pe numele lui Dancila Viorica Vasilica), semnalul trimis in cadrul structurilor statului, in randul celor din institutiile care inca mentin echilibrul democratic, va fi devastator. Se va confirma ca Dragnea este stapanul absolut si toti se vor prabusi ca popicele in fata parvenitului din Teleorman.

Am informatii ca mai multe ONG-uri, printre care si Initiativa Romania, chiar pregatesc o plangere penala pe numele premierului. Dupa amenintarile publice ale lui Liviu Dragnea acum sunt obligat sa mearga pana la capat, pentru ca stapanul PSD sa nu devina si stapanul Romaniei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: