Dictatura lui Dragnea. Politia Teleorman le solicita jurnalistilor de la Rise Project sa dezvaluie „identitatea persoanei” care le-a furnizat „valiza”

politica

Jurnalistii de la Rise Project anunta ca Politia Teleorman le-a transmis o adresa oficiala prin care le solicita sa dezvaluie „identitatea persoanei” care le-a predat informatiile legate de afacerile si vanatorile lui Liviu Dragnea.

Seful Politiei Teleorman a participat la vanatorile organizate de Tel Drum si Liviu Dragnea, Rise Project prezentand acum si o dovada in acest sens.

„Dupa militia datelor personale, ne cauta si politia din Teleorman. Cu aceleasi griji: sursele noastre si arhiva #TeleormanLeaks.

Petre Pitis, directorul Tel Drum, a facut plangerea, iar comisarul Valentin Dumitrascu, seful IPJ Teleorman, a trecut la fapte. Sunt prieteni. Ambii au mers la vanatoare cu Liviu Dragnea de nenumarate ori, semnand frecvent registrele gruparii si distrandu-se printre cadavre in efectiv complet cu baronii PSD”, scrie Rise Project pe Facebook.

Iata adresa Politiei Teleorman:

Seful Politiei Teleorman, prezent la vanatorile lui Dragnea:

Comentarii: