Dictatura „toxica” Firea – PSD din Bucuresti se apropie de SFARSIT. Consilierii „tradatori” vor fi EXCLUSI

politica

Liderul de grup al consilierilor PMP din Consiliul General, Robert Turcescu, anunta ca va cere excluderea din partid a trei consilieri generali ai PMP pentru ca au refuzat sa paraseasca sedinta impreuna cu reprezentantii partidelor de opozitie. Consilierii USR, PNL si PMP au plecat din sala de sedinta in urma refuzului majoritatii PSD de a le oferi cuvantul.

„Povestea pe scurt: in CGMB sintem 4 consilieri generali alesi pe listele PMP la care, teoretic, dupa fuziunea PMP-UNPR ni s-au mai adaugat doi colegi de partid via UNPR. Deci sase. Azi am decis in calitate de lider de grup sa parasim sedinta in desfasurare a CGMB din mai multe motive: ordinea de zi populista intocmita de Firea, atitudinea sfidatoare si obraznica a majoritatii PSD-ALDE fata de ceea ce inseamna dezbaterea democratica intr-un astfel de for.

Din cei sase consilieri generali PMP, trei au decis sa ramina in sedinta. Evident, vorbim de cei doi ‘colegi’ veniti de la UNPR ( Florentina Gherghiceanu si Mihai Varza), dar si de Lucian Iliescu. In urmatoarea sedinta a forurilor de conducere ale PMP voi propune excluderea lor din partid. PMP nu este si nu trebuie sa fie asociat cu majoritatea PSD-ALDE din Consiliul General, o majoritate care se dovedeste pe zi ce trece a fi din ce in ce mai toxica pentru Bucuresti!”, a scris Turcescu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: REVOLTA fara precedent din cauza primarului Capitalei. Toti au plecat, Firea a ramas doar cu pesedistii ei in sala – VIDEO

Daca cei trei consilieri vor fi exclusi, acestia vor trebui sa paraseasca si Consiliul General, astfel incat PSD ar putea pierde majoritatea in Bucuresti.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: