politica

Digi24 l-a adus in studio pe Ciolacu. A scazut grav nivelul calitativ la care se vorbeste limba romana pe acest post

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a fost prezent, miercuri seara, in premiera, in studioul Digi24. El a stalcit destoinic limba romana incercand sa il atace pe presedintele Iohannis.

”In primul rand ma mir ca mai traim, dupa aceasta prezentare a presedintelui. Presedintele Romaniei este in continuare in campanie electorala pentru PNL. Nu imi dau seama de normalitatea care si eu mi-o doresc, eu vad ca agenda oamenilor este cu totul alta. Este criza coronavirusului, traiul mai scump, scumpirea euro. Avem in acest moment, clar, politicienii si romanii au agende diferite. Nu inteleg de ce continuam aceasta campanie electorala, de ce PNL nu isi asuma guvernarea, mai ales ca si-a dorit-o atat de mult si pe urma sa mergem la alegeri normal, la termen si cine decid romanii, aceea vor crea o majoritate in Parlament”, a declarat Ciolacu, miercuri seara, la Digi 24, citat de news.ro.

Presedintele social-democratilor s-a intrebat si ce reforme au facut liberalii de cand se afla la guvernare.

”Am vazut si atacul cu PNL care a pornit reformele. In afara de discursuri si de vorbe, ar trebui sa vorbim si lucruri concrete. As vrea sa stiu ce reforme a pornit PNL. Si in cele 25 de ordonante date in ultima noapte nu am regasit nicio reforma, decat ordonanta pe sanatate, numita ordonansa mortii sau ordonanta cu trotinetele. E clar ca continuam campania electorala. Imi pare rau ca presedintele continua campania electorala, rolul presedintelui este cu totul altul, dar speram la un moment dat sa intram intr-o normalitate si sa avem o tara normala. Nu aceasta este normalitatea”, a mai declarat Ciolacu.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, la Gala ”Women in Economy 2020” ca va uza in continuare, ” in ciuda opozitiei celor ramasi ancorati in trecut”, de toate prerogativele functiei prezidentiale pentru a se asigura ca initiativa antreprenoriala ramane unul dintre pilonii principali ai dezvoltarii Romaniei.

”Daca ne uitam la ceea ce a lasat PSD in urma, la politica nefasta a guvernelor din ultimii ani, care, desi s-au intitulat „sociale”, au neglijat tocmai solidaritatea si coeziunea, vedem inegalitati crescute, analfabetism functional, un sistem medical dezechilibrat, o administratie de multe ori ineficienta si opaca”, a spus presedintele.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Dupa tentativa de asasinare a premierului slovac Fico, si omologul sau polonez, Donald Tusk, a primit amenintari cu moartea

Premierul polonez Donald Tusk a scris joi pe X ca a primit amenintari cu moartea…

27 de minute ago

SUA nu accepta ca presedintele Xi Jinping sa-si consolideze legaturile atat cu Occidentul, cat si cu Rusia: „China nu poate avea si untul, si banii pentru unt”

Washingtonul nu este de acord ca presedintele chinez Xi Jinping sa "joace pe doua terenuri",…

42 de minute ago

Israelul confirma ca doi dintre muncitorii thailandezi luati ostatici de Hamas pe 7 octombrie au fost ucisi

Armata israeliana a anuntat joi ca doi thailandezi, muncitori agricoli dintr-un kibbutz atacat de Hamas…

57 de minute ago

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

9 ore ago

Inteligenta Artificiala, antrenata cu episoade din „Prietenii tai” si „Teoria Big Bang” pentru a invata sa detecteze sarcasmul

Nu conteaza ca poate trece examenul de barou, poate trece testele medicale si poate citi…

14 ore ago