Digi24, propaganda pentru penalul Piedone. Reportaje in care Piedone face „curatenie”: „Politia locala, voi dormiti, ma?”

politica

Digi24 a difuzat de mai multe ori, marti si miercuri, un reportaj in care il prezenta pe primarul Cristian Popescu Piedone facand „curatenie” in Ferentari in timp ce se lasa filmat. In fata camerelor, Piedone a dat indicatii, s-a rastit la politistii locali si a anuntat amenzi. Piedone a fost condamnat, in prima instanta, la opt si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul Colectiv.

Reportajul, de aproape 4 minute, sesizat de Libertatea si de jurnalista Diana Oncioiu, il arata pe Piedone zbierand la politistii locali, cum, facea pe vremuri la adresa comerciantilor in pietele din Bucuresti.

„Politia locala, voi dormiti, ma? Nu va ajunge ca mergeti pe jos! Ok. Ce e aicea, sat fara caini? Sau va e frica sa mergeti in Ferentari? Mai, voi sunteti nebuni? Mai trebuie sa vin eu sa vad ce se intampla aici? Mai, copiii incep maine scoala. De la director, la opinca! Toata lumea aici!”, apare Piedone in reportajul Digi24.

„Ce-i gunoiul asta? Ce-i infectia asta? Stiti ca e o intrare in scoala aici? Sau castigurile nu mai intereseaza de sanatatea oamenilor?”, se manifesta Piedone in fata camerelor de filmare.

Reportajul a fost prima stire difuzata in buletinul de stiri al postului, de la ora 16.00, din 4 mai.

Reportajul cu ordinea facuta de Piedone a fost difuzat apoi de Digi 24 in cinci jurnale diferite.

Chiar Piedone a publicat un filmulet mai lung cu operatiunea de curatenie de la aceeasi scoala din Ferentari, in care multe dintre imagini sunt filmate aproape din acelasi unghi precum in materialul de la Digi 24.

„Voi avea toleranta zero fata de cei care pun in pericol sanatatea elevilor, prin depozitarea ilegala a deseurilor in jurul unitatilor de invatamant si am dispus sanctionarea acestora fara mila, cu amenzi maxime“, a comentat Piedone in postarea care a insotit videoclipul.

Reprezentantii postului Digi24 au refuzat sa aiba o reactie pe acest subiect.

Mai mult despre: ,

Comentarii: