DIICOT anunta ca anchetatorii au aflat ce se afla in calculatorul si pe telefoanele lui Dinca. Noi audieri

news

Anchetatorii au finalizat joi perchezitia informatica asupra unor medii de stocare ce apartin lui Gheorghe Dinca, acuzat de crimele de la Caracal, respectiv un laptop, un aparat foto, doua telefoane mobile si stick-uri de memorie.

„In cursul acestei zile a fost finalizata perchezitia informatica asupra unor medii de stocare, respectiv un laptop, aparat foto, doua telefoane mobile si stick-uri de memorie, in prezenta inculpatului si a aparatorului din oficiu, urmand ca datele obtinute sa fie prelucrate analitic de catre specialisti din cadrul Biroului tehnic de coordonare a activitatilor de specialitate din DIICOT, impreuna cu ofiteri de politie judiciara de la DCCO – IGPR”, se arata intr-un comunicat al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

De asemenea, procurorii DIICOT au audiat mai multe persoane si au efectuat activitati de urmarire penala care vor continua cu celeritate si in perioada urmatoare, precizeaza sursa citata.

Pe de alta parte, DIICOT spune ca perchezitia efectuata la domiciliul lui Gheorghe Dinca a fost intrerupta joi, urmand sa fie reluata vineri dimineata, in prezenta inculpatului si a aparatorului acestuia.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: