DIICOT Craiova monitoriza de peste o luna unul dintre telefoanele lui Dinca. De ce n-au reusit sa-l prinda

news

Telefonul de pe care a fost sunat bunicul Luizei, in urma cu trei luni, si care avea o cartela prepay, a fost monitorizat de DIICOT Craiova din luna iunie, dar nu i-au identificat proprietarul pana pe 26 iulie, cand l-au gasit acasa la criminal, anunta Libertatea.

Dupa ce Luiza Melencu, fata de 18 ani din comuna Diosti, a fost rapita pe 14 aprilie, bunicul ei a primit un telefon in care era asigurat ca este bine si ca pleaca in strainatate. Cand dosarul a fost transferat de la Parchet la DIICOT Craiova, pe data de 5 iunie, procurorii au inceput cercetarile si au cautat pe teren de unde au fost cumparate telefonul si cartela prepay respective.

„Au ajuns la un vanzator din targ si la un om care vindea telefoane si cartele, dar nu l-au putut identifica pe clientul care le-a cumparat”, a explicat pentru  o sursa judiciara. Din acel moment, telefonul nu a mai fost folosit, sustine aceeasi sursa.

„DIICOT Craiova a lucrat la dosarul Luizei aproape in fiecare zi si e o minciuna cand se spune ca nu s-a facut nimic. De exemplu, in privinta masinii Renault Megane pe care o suspectau, au trimis fotografia la specialistii criminologi, incercand sa fie marita, ca sa afle numarul de inmatriculare, ceea ce nu a fost posibil”, a mai spus respectiva sursa.

DIICOT Craiova nu a recunoscut pana astazi faptul ca avea suspiciuni in ceea ce-l priveste pe Gheorghe Dinca, pentru ca nu-l identificase pe el, ci avea masina fara numar si, aflam astazi cu totii, unul dintre telefoanele sale! E neclar in acest moment daca Gheorghe Dinca a folosit telefonul din cazul bunicului Luizei si in cazul Alexandrei, cand a sunat-o pe mama.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: