DIICOT nu se lasa intimidata de Dragnea. Horodniceanu anunta doua sesizari legate de amenintarile sefului PSD

news

DIICOT a anuntat, luni, ca sesizeaza Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), dupa amenintarile fara precedent ale liderului PSD la adresa procurorilor, in special a celor care au primit plangerea penala ce o vizeaza pe Viorica Dancila. Plangerea penala impotriva premierului a fost calificata drept „o dementa” de seful PSD care a sustinut ca nu crede ca exista vreun procuror care sa „riste atat de mult” pentru acest demers.

Potrivit sefului DIICOT, Daniel Horodniceanu, vor fi doua sesizari depuse la Consiliul Superior al Magistraturii. In primul rand, una venita din partea celui care conduce Parchetul Antimafia, care s-a plans ca declaratiile lui Liviu Dragnea afecteaza independenta procurorului care a primit plangerea ce o vizeaza pe Viorica Dancila.

O alta plangere trimisa CSM reclama un atac al sefului PSD la adresa Justitiei in ansamblu, relateaza Realitatea TV.

Plangerea penala impotriva premierului Viorica Dancila a fost calificata drept „o dementa” de Liviu Dragnea, seful PSD sustinand ca nu crede ca exista vreun procuror care sa „riste atat de mult” pentru acest demers care ar fi „o comanda de la Iohannis, fara niciun dubiu”.

„Ce stiu cu siguranta este o comanda foarte ferma. Sper sa nu fie niciun procuror care sa riste atat de mult ca sa dea curs la aceasta dementa. Foarte multi procurori risca sa plateasca greu”, a declarat Liviu Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: