Din cauza furtunilor de azi-noapte, trenurile au avut intarzieri si de peste sase ore

news

trenuri, intarzieri, sase ore, furtuna

Intarzieri intre jumatate de ora si peste 6 ore pe calea ferata au inregistrat unele trenuri in noaptea de miercuri spre joi. Din cauza furtunii, copacii au cazut pe calea ferata, blocand circulatia trenurilor.

CFR Calatori informeaza ca in cursul noptii, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile in zonele Gheorgheni – Izvorul Muresului, s-au produs deranjamente la infrastructura feroviara (lipsa de tensiune in linia de contact / caderi copaci) ce au condus la intreruperea temporara a circulatiei, survenind intarzieri cuprinse intre 30 si peste 360 de minute in circulatia trenurilor CFR Calatori, astfel:

IRN 12406, Brasov – Valea lui Mihai – 281 minute.

IRN 1941, Satu Mare – Mangalia – 376 minute.

R 1942, Mangalia – Satu Mare – 300 minute.

IRN 1642, Baia Mare – Bucuresti – 300 minute.

IRN 1641, Bucuresti – Baia Mare – 300 minute.

„In urma acestor deranjamente, circulatia trenurilor va fi afectata la nivelul intregii retele, fiind necesare decalari ale orelor normale de circulatie pentru asigurarea legaturilor la destinatia finala pentru toti pasagerii trenurilor intarziate”, informeaza CFR Calatori.

Circulatia in zonele afectate se va desfasura in functie de masurile operative stabilite si dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: