Din puscarie direct la Antena 3. SRS da iar lectii. Stie si cu ce scop saruta Udrea

news

Proaspat eliberat, dupa noua luni de puscarie pentru constituire de grup infractional organizat, Rosca Stanescu a dat fuga la Antena 3 pentru a-si exprima parerile despre justitie si politica din Romania.

El a declarat ca acum Romania arata mai rau fata de „epoca Basescu”.

„Romania arata mai rau. A fost creat un mecanism care lucreaza singur, independent de cine e la Cotroceni. Intr-adevar, in acest moment, acest stat de la granita eroicului razboi cu Rasaritul, acest stat este militarizat si dat pe mana SRI. Atat timp cat procesele nu sunt publice, ele se judeca in alte sali, in alte spatii, cei mai multi procurori vin cu lectia invatata si data de altii”, a spus Rosca.

El s-a plans ca “procesele nu sunt publice, cei mai multi procurori vin cu lectia invatata si data de altii”, iar “cei mai multi judecatori vin cu lucrurile hotarate inainte”.

Rosca Stanescu a tinut sa aiba si o parere despre noua relatie amoroasa a Elenei Udrea. ”E o scena jucata. A pozat in Mata Hari. Face asta ca sa-l ajute pe Traian Basescu. E bine pentru el, pentru a lupta cu sistemul, sa fie dezlegati ca Udrea i-a fost amanta. Da bine ca Udrea sa se sarute cu alt personaj”, a spus Sorin Rosca Stanescu la Antena 3.

El a fost eliberat conditionat joi, dupa ce fusese condamnat, pe 7 octombrie 2014, la doi ani si patru luni de inchisoare cu executare, in dosarul „Rompetrol”, pentru utilizare de informatii privilegiate si constituire a unui grup infractional organizat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: