Din sustinator al PSD, a devenit cel mai aprig inamic. Coarna: „Carmen Dan, cel mai prost ministru din istoria tarii”. Exemple concrete, ce se intampla in Guvern

news

Presedintele Sindicatului National al Politistilor si al Personalului Contractual (SNPPC), Dumitru Coarna, a atacat-o, luni dimineata, foarte dur pe ministrul de Interne, Carmen Dan, pe care a acuzat-o ca este „unul dintre cei mai prosti ministri din istoria tarii”. Coarna este nemultumit de modul in care 

„Este unul dintre cei mai prosti ministri din istoria tarii. A facut Politia de rasul tarii. Ii recomand lui Carmen Dan sa plece. Ministerul de Interne este in faliment si merge spre cimitir. In ianuarie 2016 s-au falsificat state de plata in MI astfel incat sa iasa la pensie oameni cu peste 18.000 de lei”, a declarat Coarna.

Acesta a afirmat ca unii politisti au fost lasati sa se pensioneze cu incalcarea prevederilor legale in vigoare pentru a fi apoi reangajati ca personal contractual in minister, inainte ca Guvernul sa modifice prin OUG conditiile de pensionare care vor duce la scaderea pensiilor din sectorul de aparare si ordine publica, iar MAI l-a contrazis.

”Este groparul Ministerului de Interne. Doamna ministru lucreaza pe text, eu lucrez pe informatii. Va dau o proba certa? La 44 de ani s-a pensionat la cerere. La cerere! Distrug pensia celor care muncesc in strada. Balteanu, l-au pensionat la 43 de ani. Popescu Alina. Unii lucreaza la dublu. Si cu pensie si cu salariu (…) Daca a ajuns sa spuna ca eu sunt nu stiu cum, ii recomand sa plece (…) Vreau sa le transmit ca au adus politia nationala de rasul tarii. Daca facem o lege cum a gandit Carmen Dan cu Olguta si Valcov, eu am voie sa trec pe rosu, dumneavoastra nu. La politistii locali din Iasi le-au facut 7.000 salariul de incadrare. Un tehnician criminalist cu 15 ani vechime are undeva la 2.000-2.2200 de lei. Vedeti diferentele? Asta a facut guvernul PSD. Nu mi-e teama de ei. Au incercat de mult sa ma aresteze”, a mai spus Dumitru Coarna.

Carmen Dan il acuzase anterior pe Coarna ca are un limbaj dublu. „Domnul Coarna, din constatarea mea umila, are un limbaj dublu. O data spune ca pensia, actuala lege a pensiilor, este nelegala si trebuie plafonata, ca trebuie sa crestem varsta de pensie. Iar atunci cand vrem sa corectam aceasta legislatie, ne ameninta cu proteste. Carei pozitii sa-i raspund acum? A avut usa deschisa ori de cate ori a solicitat sa stea de vorba cu ministrul”, a spus Carmen Dan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: