Dincu anunta cum sta Sosoaca in sondaje. Rezultate de groaza pentru PSD: „La incredere ‘foarte multa’ bate pe toata lumea”

politica

Sociologul Vasile Dincu, presedinte al Consiliului National al PSD, sustine ca senatoarea Diana Sosoaca este primul loc intre politicieni in care romanii au „foarte multa incredere”. Pe de alta arte, 47% dintre cei chestionati afirma ca au foarte putina sau deloc incredere in Sosoaca.

„Dragi prieteni care mai trageti cu ochii la sondaje, o prajitura de weekend vreau sa va ofer. Nu cred ca ati vazut vreodata un politician atat de promovat de televiziuni ca si senatoarea Diana Ivanovici Sosoaca. Si nici asa o crestere de Fat Frumos in notorietate si incredere. Chiar ma mir cum de nu au observat si promovat personajul vreun sociolog national. Va dau o comparatie cu Premierul Romaniei, ca sa nu fac vreo impietate comparand cu maririle politicii noastre. La incredere ‘foarte multa’ bate pe toata lumea. Ce ziceti, cine o va folosi in scurt timp pentru cresterea muschilor unui partid mai micut, dar dragut?”, a scris Dincu pe Facebook.

Cresterea lui Sosoaca in sondaje este insa in detrimentul PSD, avand in vedere ca impart acelasi tip de electorat.

Senatoarea Diana Sosoaca s-a dus sambata in Valea Jiului pentru a sustine discursuri in fata minerilor. Acestia continua sa protesteze desi au promisiuni clare ca saptamana viitoare isi vor primi salarii.

Sosoaca, insotita de barbatul ei, a tinut un discurs foarte agresiv in fata minerilor la adresa guvernantilor.

„De 31 de ani Romania este condusa din afara. Problema minerilor din Romania are solutii, de 4 ani se incearca, s-ar putea da drumul la toate minele din Romania si ati putea avea circa 4.000 euro pe luna, ca in Germania. Germania deschide toate minele, iar noi le inchidem. In Germania, un miner ia trei-patru mii de euro pe luna, iar aici ne batem joc cu 500 de euro pe luna? Fascistii sunt la putere in Romania. N-o sa vedeti demisii, nu dau doi bani pe oameni, pe tara, pe popor. Daca otelariile ar fi romanesti ati trai in puf si voi si familiile voastre. Exista solutii. Stiti cine mai trebuia sa fie aici? Presedintele! Inainte era romanii lui Ioha, acum suntem oha! Unde-i SMURD-ul lui Arafat, trebuia sa fie aici. Nici dracu nu-l da jos de acolo, are un tupeu inimaginabil. Este unul dintre criminalii din Romania. Nici turcii, nici tatarii nu ne-au praduit cum ne-au praduit politicienii. Nu in puscarii ar trebui sa sfarseasca, ci la canal”, a strigat Diana Sosoaca in fata minerilor.

Mai mult despre: ,

Comentarii: