Dincu il perie pe Ciolacu ca sa ramana in functie: „Sunt prieten cu Marcel Ciolacu, avem o chimie foarte buna. Nu ma astept sa fiu schimbat”

politica

Ministrul Apararii Nationale, Vasile Dincu, declara ca nu se asteapta sa fie schimbat din functie, dar pentru el acest lucru nu ar fi o tragedie.

„Nu ma astept sa fiu schimbat, dar pentru mine nu este o tragedie. Eu stiu ca in politica suntem vremelnici si eu stiu ca niciun mandat ministerial (…) nu este unul pentru vecie si ca atunci cand partidul care te-a propus vrea sa te retraga, este normal sa pleci. Nu este nicio problema asta, atata timp cat esti mandatat sa te duci acolo iti faci datoria”, a spus Vasile Dincu, sambata, la Prima TV.

El a punctat ca nu a primit niciodata reprosuri din partea premierului Nicolae Ciuca.

„Am colaborat si colaborez foarte bine cu premierul Nicolae Ciuca. Din perspectiva politicii de aparare, este un sprijin pentru mine si am colaborat foarte bine, asa cum si domnia sa a spus, rezultatele noastre la Madrid (summitul NATO de la Madrid din iunie 2022, n.r.) au fost foarte bune. Deci, nu am avut niciun fel de dezbatere critica sau vreun repros din partea premierului”, a afirmat Vasile Dincu.

El a mentionat ca are o relatie foarte buna cu presedintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Chiar pot sa spun ca sunt prieten cu Marcel Ciolacu. Lucram impreuna de cativa ani deja si avem o comunicare excelenta si o chimie foarte buna”, a adaugat Vasile Dincu.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: