Dincu isi bate joc de cei care spun ca PSD a adus minerii la Bucuresti: „Fugiiiti, ma!”

politica

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, nu numai ca neaga ca PSD, urmasul FSN, a avut vreun rol in venirea minerilor la Bucuresti dar se mai si distreaza pe seama unei asemenea ipoteze.

Intr-o postare in care sustine ca nici electoratul PNL-USRPLUS nu crede ca Florin Citu va aduce promisa crestere economica, Dincu se distreaza pe seama faptului ca PSD ar fi adus minerii la Bucuresti.

„Un studiu din ianuarie privind sperantele romanilor in noua guvernare arata aproximativ asa, la toate capitolele. Cand nici propriul electorat sau electoratul partenerilor de guvernare nu crede in tine este total improbabil succesul. Asa putem intelege disperarea si derivele de discurs ale premierului Florin Citu care se enerveaza grozav cand PSD pune amendamente la buget. Ultima enervare citiana: PSD vrea sa scoata Romania din Europa. A, nu e ultima, ultima este despre faptul ca PSD a adus minerii in Bucuresti. Fugiiiti, ma! 😂 😂😂”, a scris Dincu pe Facebook.

UN GRAFIC ESTE MAI TARE DECAT O MIE DE CUVINTE (4)
Un studiu din ianuarie privind sperantele romanilor in noua guvernare…

Posted by Vasile Sebastian Dancu on Monday, 22 February 2021

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca „nu voi permite niciodata o mineriada in mandatul meu”, in contextul protestelor din Valea Jiului. Mai multi activisti si propagandisti ai PSD au lansat apeluri publice ca minerii sa vina din nou in Capitala.

”Este un domeniu dificil si stim foarte bine ca aceasta tranzitie la economia verde in toata UE vine cu probleme. Ii inteleg, stiu ca trec printr-o perioada dificila. Nu cred ca solutia pe care au ales-o este una care rezolva problemele. Acest Guvern a aratat foarte clar si anul trecut si anul acesta, salariile au fost platite la timp. Avem solutii si pentru urmatoarele trei luni de zile. In acelasi timp, eu cred ca trebuie sa ne uitam la intreaga imagine a economiei. De aceea spun ca solutia pe care au ales-o nu cred ca este una buna. In 2020, cand au fost platite toate salariile, si ale minerilor, luna de luna in Romania au fost 1,4 milioane de oameni in somaj tehnic, pentru ca trecem prin cea mai mare criza din sanatate.

Nu mi se pare normal ce se intampla, de aceea spun ca gasim solutii, ii inteleg, stiu ca trec printr-o situatie dificila, formula prin care incearca sa rezolve aceasta situatie nu mi se pare cea mai fericita, dar se pare ca sunt foarte multi politicieni care profita, asa cum au profitat si alti politicieni tot din aceeasi categorie in ultimii ani de pe urma acestei categorii sociale. Tineti minte ce s-a intamplat in anii ’90. Eu pot sa spun doar atat romanilor si bucurestenilor, ca nu voi permite niciodata in Romania, in mandatul meu, sa se intample ce s-a intamplat in mandatul lui Iliescu si a altor socialisti. Nicio mineriada nu se va intampla in acest mandat”, a declarat Florin Citu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: